Știri
 

Miss Julie (2014)

Domnişoara Julie

 

Miss Julie (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.04.2015
Gen:
Durata:
129 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
44%
44


Parerea ta
1 vot

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Miss Julie (2014)

În cursul unei nopţi de vară din oraşul Fermanagh, Irlanda de Nord, fiica neastâmpărată a unui aristocrat anglo-irlandez îl provoacă pe valetul tatălui ei să o seducă.0

 
Recenzii Miss Julie (2014)
 
 
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Bazat pe o piesă de August Strindberg şi scris şi realizat de cunoscuta actriţă (şi, ocazional, regizoare) norvegiană Liv Ullmann, „Miss Julie” („Domnişoara Julie”) funcţionează cel mai bine în momentele de (aparentă) farsă.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Cu doar cateva secvente de exterior furate, Ullmann livreaza un design de interior asemenea unor decoruri de teatru, insa este transparent cu originile productiei, fara a deveni artificial.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Miss Julie pare mai degrabă un studiu de personaj din partea lui Chastain și Farrell, care nu reușesc să-și stăpânească personajele în anumite momente, dar reușesc să-și atingă scopul.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Pasiunea, care ar fi trebuit să satureze filmul pe moment ce înșelătoriile se adună, iar limitele sunt depășite, se stinge de mult timp până să se încheie cele două ore și ceva ale filmului.
Stephen Holden – New York Times
În afară de schimbarea locului, versiunea Dnei. Ullmann este chiar fidelă originalului […] Mult mai convingătoare decât adaptarea pentru ecran din 1999.
David Rooney – Hollywood Reporter
O poveste greoaie, plictisitoare, care nu are relevanță.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)