Știri
 

One for the Money (2012)

Face toţi banii

 

One for the Money (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.02.2012
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
10%
10


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis One for the Money (2012)

Stephanie Plum, o tânără născută şi crescută în New Jersey, nu mai are un serviciu de şase luni şi tocmai şi-a pierdut şi ultimul card de credit în mâinile unui recuperator de creanţe. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima soluţie: să-şi convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vânătoare de recompense pentru cauţiuni.
E adevărat că nu o să i se dea pe mână vreo pereche de cătuşe şi că singura ei armă e un spray cu piper, dar asta n-o s-o oprească să se ocupe de cel mai important “client” al vărului său. Problemele încep însă când descoperă că fugarul Joe Morelli este unul şi acelaşi cu cel care a sedus-o şi a părăsit-o când era la liceu. Aşa că poliţe vechi aşteaptă acum să fie plătite cu vârf şi îndesat.3

 
Recenzii One for the Money (2012)
 
 
Jovi – Filme-Cărți
Nu stiu ce a fost in capul realizatorilor, dar filmul nu ofera niciun fel de consistenta, nu are niciun scop si, cu siguranta, daca nu era nici Heigl, ajungea in topul filmelor acestui site ca una dintre cele mai proaste realizari vizionate vreodata.
Adelina – Filme Tari
O comedie simpatică, destul de relaxantă și piperată pe alocuri cu replici inteligente,uneori sarcastice și situații ușor tensionate.
OanaVo – metropotam
Cat despre interpretarea lui Heigl, titlul Face toti banii am spune ca este chiar ironic. Combinatia Katherine, arme, prins infractori nu este una tocmai inspirata. Cu o alta actrita in rol principal, poate ca adaptarea cartii lui Janet Evanovich ar fi fost una de un mai mare succes.
Raluca Georgescu – Raluk
Un fel de Bounty Hunter la feminin, previzibil, perisabil, un picut penibil, dar foarte sexi si distractiv pe alocuri.
Sheri Linden – L.A. Times
Ca în mai toate comediile romantice de la Hollywood din ultima vreme, romantismul și râsetele sunt palide și aproape inexistente.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Seria de best-selleruri cu Stephanie Plum scrisă de Janet Evanovich merită o încercare mai bună de a pune bazele unei francize decât această tentativă îngrozitor de prost realizată.
Peter Travers – Rolling Stone
Totul sună fals la One for the Money.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
One for the Money e genul acela de film – te va face să sforăi în timp ce caști.
A.O. Scott – N.Y. Times
One for the Money, cel mai recent film cu Katherine Heigl, și-a găsit loc în multiplexe, și, în același timp, este și titlul unui roman scris de Janet Evanovich. Este bine să amintim acest lucru pentru a evita posibila greșeală, dar în întregime plauzibilă, că această frază ar fi ajuns pe posterele din cinematografe direct din subiectul unui email primit de d-ra Heigl de la agentul ei.
Bill Gibron – Film Critic
Cariera Katherinei Heigl e în cădere liberă.


3 Comentarii


 1.  

  nu pare a fi cine stie ce film, dar probabil voi arunca un ochi doar pentru Katherinei Heigl
 2.  

  Suna bine din prezentare, sper sa nu raman dezamagit la vizionarea filmului.
 3.  

  Cand l-am vazut aveam o senzatie de deja-vu: filmul este o replica a filmului The Bounty Hunter

  Răspunde


  (obligatoriu)