Știri
 

Mr. Peabody & Sherman (2014)

Dl. Peabody şi Sherman

 

Mr. Peabody & Sherman (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.03.2014
Durata:
92 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
79%
79


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Mr. Peabody & Sherman (2014)

Dl. Peabody e un căţel foarte înţelept. Se pricepe la multe şi deţine secrete puternice. Când lui i se încredinţează misiunea de a avea grijă de micul Sherman cel neastâmpărat, pare o idee bună. Băiatul va ajunge, în schimb, exact acolo unde i s-a spus apăsat că nu are voie să intre.
Curios din fire, împreună cu o prietenă, accesează maşina de călătorit în trecut. Iar Dl. Peabody trebuie să plece cu ei îanpoi, în trecut, ca să repare tot ceea ce au stricat cei doi.0

 
Recenzii Mr. Peabody & Sherman (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
”Mr. Peabody & Sherman” se remarca prin tematica de invataminte si prin abordarea amuzanta a unor relatii atipice, insistand (mai mult) pe conceptul de familie, cu toate implicatiile impuse. Alaturi de cel mic poate deveni un pretext jovial pentru scurte lectii ulterior.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Personaje precum Rocky și Bullwinkle și Mr. Peabody au fost mai mult decât niște ”prieteni” amuzanți. Ele au învățat o generație întreagă cum să privească lumea prin sticlă, ironic.
Drew McWeeny – HIT FIX
Aș fi vrut ca cineva să fi avut o mașină a timpului și să meargă în urmă cu doi ani, pentru a arăta echipei creative toate erorile existente la filmul final, ca să poată fi rezolvate.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Mr. Peabody ar fi putut fi un pic mai agresiv.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Salvarea filmului stă în design-ul personajelor și în felul în care folosește tehnica 3D pentru a mări ritmul atunci când povestea începe să plictisească.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
E mai bun decât ok
Geoff Berkshire – Paste Magazine
Mr. Peabody & Sherman reprezintă o dovadă că din obsesia Hollywood-ului cu reboot-uri/remake-uri/reluări poate ieși ceva bun.
Geoffrey Macnab – The Independent
Cea mai recentă animație a celor de la DreamWorks este o poveste antrenantă, amuzantă și bizară despre un câine hiper-inteligent, Mr. Peabody, și un puști, Sherman, care îl adoptă.
A.O. Scott – New York Times
nu e perfectă, dar este plină de acțiune, amuzantă, câteodată, și chiar foarte distractivă.
Helen OHara – Empire
Undeva, aici, există o poveste înduioșătoare despre un tată și fiul său, dar restul este un pic prea prostesc.
Peter Bradshaw – The Guardian
Pleacă de la o premisă unor absurdă iar publicului îi ia ceva timp până intră în poveste, dar, odată ce acest lucru se întâmplă, filmul se transformă într-o distracție neașteptată


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)