Știri
 

Northmen: A Viking Saga (2014)

Northmen. Saga vikingilor

 
northman-saga-vikingilor-poster
northman-saga-vikingilor-poster
northman-saga-vikingilor-poster

Northmen: A Viking Saga (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.11.2014
Durata:
97 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
57%
57


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Northmen: A Viking Saga (2014)

Alungaţi din propria lor ţară de propriul lor rege, un grup de vikingi neînfricaţi o pornesc înspre Britania cu intenţia de a prăda şi a jefui.

Sub comanda neînfricatului lor lider Asbjörn (Tom Hopper), vikingii se îmbarcă într-o misiune extrem de periculoasă, cu scopul de a jefui mânăstirile de comorile cu care să-şi răscumpere apoi libertatea, dar drumul lor se va transforma într-o luptă pe viaţă şi pe moarte după ce vor răpi fiica unui rege cel puţin la fel de sângeros precum ei.0

 
Recenzii Northmen: A Viking Saga (2014)
 
 
Alice Mircescu – Am Doar 18 Ani
Recomand filmul oricui pasionat ca mine, de vikingi, pentru fanii trupei Amon Amarth, fanele lui Ryan Kwanten şi poveştile centrate mai mult pe luptă, decât pe poveştile obişnuite de dragoste care se înfiripă în orice scenariu.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“Northmen – A viking Saga” aduce o nota proaspata de idei, altfel de personaje, individualizate concret prin intentii. O contributie frumoasa in lista filmelor pentru vikingi ce lasa loc unei continuari.
Ionuț Maga – Filme-carti
Regizorul Claudio Fäh, cu toată lipsa lui de experiență, încearcă să portretizeze un pic mai altfel pe vikingii atât de fioroși, dar rezultatul e cam… ciudat. Mi-e greu să cred că toiul bătăliei un șef viking începea să-l jelească pe prietenul proaspăt răpus. Chiar nu pot asimila imaginea asta, dar dă bine la codanele din sală.
Lucian Safta – Movienews
Scenele în care sunt prezente lupte par reale, aşa cum ar şi trebui pentru un film care îi are în prim plan pe vikingi. La capitolul împrejurimi pot să spun că sunt spectaculoase, o experienţă vizuală plăcută, iar muzica celtică nu lipseşte nici ea.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Există de toate – violenţă, scene dure, brutale, scene de luptă corp la corp montate mtv-ist, cu multă mişcare în cadru sau ralenti-uri, urmăriri, ceva romantism, camaraderie şi onoare. Plus un pic de fantastic, atât cât trebuie, condiment nu neapărat necesar, dar care dă bine în poveste. Notate toate, bifate toate în stil lejer, soft.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Nu am cautat eu neaparat veridicitatea in creatia scenariului si cu atat mai putin coerenta istorica dar dialogul are farmec – aka ironie.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Fara a-si gasi un echilibru exact, Northmen – A Viking Saga sfarseste prin a fi un film de actiune bunicel, dar cu multe hibe si lacune istorice.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)