Știri
 

Now You See Me (2013)

Now You See Me: Jaful perfect

 

Now You See Me (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.06.2013
Durata:
115 minute
Rating:
N 15
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
13 voturi

 
Actori

Sinopsis Now You See Me (2013)

Povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi.

Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.1

 
Recenzii Now You See Me (2013)
 
 
Andrei Mutuligă – Cinefilul de serviciu
Pur și simplu tot filmul este o porție de hipnoză prin care ți se induce ideea falsă că te uiți la un film foarte bun și inteligent.
Simona Mocanu – FilmeTari
Ne delectăm totuşi cu un spectacol bine executat, cu multă grandomanie vizuală şi o escrocherie excelent gândită.
Cristina Zaharia – Port.ro
pe Louis Leterrier, regizorul de la “Înfruntarea Titanilor” şi “Incredibilul Hulk” nu îl credeam în stare de un film nu neapărat alert, cât inteligent, sofisticat, vesel. Mergeţi la acesta de acum şi veţi descoperi o bucurie de copil, ritm frenetic, rezolvări convingătoare şi twistul final care dă atât de bine la un film de gen. O reuşită.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Now You See Me” este unul din acele filme facute pentru divertisment pur. Reuseste sa amuze, sa intrige, sa amageasca si sa sudeze situatii inedite. Departe de a fi vreo capodopera cinematografica, constientizeaza publicul cu ideea ca nici nu vrea sa fie ceva mai mult decat ce este.
Ana – metropotam
Va spunem de pe acum ca ne-a placut – a fost fix ceea ce cautam la un film de vara – este mai bun decat ne-am fi asteptat si are doza completa de actiune si comedie, astfel inca sa iasa un rezultat bun.
Steve Prokopy – Ain’t It Cool News
Acest film este pur și simplu prost, insultător, un film căruia îi lipsește orice urmă de mister.
Shannon M. Houston – Paste Magazine
Într-adevăr, există un fir narativ în Now You See Me care tinde să meargă dincolo de senzaționala poveste de-a șoarecele și pisica din întreg filmul – una care încearcă să-i dea substanță filmului. Din păcate, vine prea târziu, nu e suficient și pare ciudat în mijlocul tuturor acelor trucuri magice.
Ignatiy Vishnevetsky – RogerEbert.com
Este inteligent, voit stupid și garnisit cu tot felul de trucuri vizuale
Gary Goldstein – Los Angeles Times
În ciuda tuturor oamenilor talentați implicați în proiect – și, totuși, nu poți da vina pe interpretare – filmul nu satisface.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
un film ce aspiră la statutul de thriller, dar care dispare atât de repede ca-ntr-un truc de magie
Stephen Holden – New York Times
Povestea împrăștiată își pierde firul și filmul devine o frenetică cursă plictisitoare
Peter Travers – Rolling Stone
Îți trebuie o anumită doză de magie neagră pentru a fi în stare să faci talentul unor actori ca cei din film să dispară cu totul. Dar Now You See Me a reușit.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Toți actorii, inclusiv Morgan Freeman, ca un anti-showman devotat dezvăluirii trucurilor de magie, par a se distra atât de bine încât te fac să uiți micile imperfecțiuni ale filmului.
William Goss – Film.com
Totul pare făcut din flash paper și menit să ardă rapid și cu o flacără extrem de luminoasă, după care îți dispare la fel de rapid din memorie.


1 comentariu


  1.  

    Super misto filmul! E vorba de un grup de magicieni care isi foloseau abilitatile pentru a-i prinde pe cei mai faimosi hoti din acea perioada. Subiectul este extrem de original, actorii foarte buni si intamplarile curgatoare si bine asimilate. In plus, umorul negru nu lipseste.

    Răspunde


    (obligatoriu)