Știri
 

Oblivion (2013)

Oblivion. Planeta uitată

 

Oblivion (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.04.2013
Durata:
124 minute
Rating:
AP-12
Site oficial:
Oblivion (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
56%
56


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Oblivion (2013)

Pământul situat intr-un viitor spectaculos, s-a schimbat radical, fără a mai păstra ceva din înfăţişarea de odinioară.

Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.

Dar modul său alert şi plin de curaj în care îşi desfăşoară existenţa este dat peste cap în momentul în care salvează o frumoasă necunoscută dintr-o navă prăbuşită. Apariţia ei declanşează un lanţ de evenimente care îl forţează să se îndoiască de tot ceea ce ştia şi pune în mâinile sale soarta omenirii.0

 
Recenzii Oblivion (2013)
 
 
Oblivion nu este nici cel mai bun SF pe care l-ai văzut, nici cel mai bun thriller, nici pe departe cel mai surprinzător (așa cum se vrea) dar este cu siguranță entertainment în stare pură.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Oblivion nu este un film original, nu aduce inovatii genului, in schimb se vede cu ochiul liber ca este un film lucrat estetic.
Ana Barbu – KoolHunt
Pentru mine, chiar daca ma astept sa aiba loc, secventele lungite de “suspine” mai degraba strica, dar cei care au o toleranta mai ridicata pentru ele in perspectiva intregului film (imagini spectaculoase, poveste cate te provoaca de nenumarate ori, suspans) le pot privi mai cu indulgenta decat mine.
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Oblivion deține toate elementele pentru a deveni un film SF de succes și, totodată, primul blockbuster din 2013. Cu o viziune spectaculoasă, Joseph Kosinski reușește să creeze din Oblivion un mic deliciu vizual ce trebuie savurat de orice iubitor al filmelor SF și nu numai.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Este evident ca “Oblivion” va fi un blockbuster. Are tot ce este necesar pentru aceasta titulatura. Infuzie cu adrenalina si o poveste cusuta unde are gauri cu idei revolutionare si lipita cu secvente cenusii, atunci cand totul devenea prea clar. Se sustine totul cu o coloana sonora trepidanta, energica si alerta
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
E lipsit de originalitate, dar arată de 120 de milioane de dolari
Gruia – metropotam
E un film care merita vazut? Da. E absurd, tras de par, cu un scenariu plin de gauri si care poate fi usor parodiat? Da. Are si o poveste de dragoste siropoasa ca toate filmele americane? Sigur ca da. O sa va placa? Da.
Victor Buzura – HotNews
Per ansamblu, filmul este chiar decent, cu un scenariu slăbuț, însă cu interpretări mai mult decât competente, efecte speciale reușite și foarte bine filmat de recent oscarizatul Claudio Miranda.
Cristina Zaharia – Port.ro
Păcat că filmul ratează la mustaţă locul fruntaş al unui SF glorios. Rămâne însă, cu siguranţă, unul de calibru.
Florian – FilmeTari
Ca fan declarat al filmelor de tipul “I Am Legend”, Oblivion a fost o bucurie totala in cele 2 ore de fantastic si actiune, iar Joseph Kosinsky (tineti minte numele asta, este regizorul “Tron”) nu a lasat stacheta jos nicio secunda.
Erin Free – FilmInk
Bogat în idei şi condus de imagini extraordinare, chiar dacă uneori este confuz, Oblivion te recompensează, fiind o bucată de sci-fi de top.
Olly Richards – Empire
Kosinski a reuşit din nou să creeze o lume fictivă, care să pară reală în esenţă, dar încă o dată a pus mai mult accent pe locurile din jur decât pe oameni.
Peter Bradshaw – The Guardian
Oblivion arată ca un proiect de film foarte scump, care a fost scris şi rescris de nenumărate ori.
Anthony Morris – The Vine
Există o diferenţă în a crea o lume a viitorului care să păstreze o limită a realităţii şi în a crea una în care nu faci altceva decât să arunci tot felul lucruri care consideri că sunt cool, gândind că nu va trebui să aibă niciun sens până la urmă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)