Știri
 

Paranormal Activity (2007)

 

Paranormal Activity (2007) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.01.2010
Gen:
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 20 critici/bloggeri de mai jos.
66%
66


Parerea ta
niciun vot

 
Regia
Scenariu
Actori

Sinopsis Paranormal Activity (2007)

Criticii, se pare că încă nu s-au pus de acord: dacă să-l felicite pe Oran Peli pentru realizarea, cu un buget de numai 10 000 de dolari, a unui film de un asemenea succes, sau să critice amatorismul de care dă dovadă Paranormal Activity. Dar un lucru e clar: pentru generația YouTube, e fuc*ing cool!0

 
Recenzii Paranormal Activity (2007)
 
 
Mihaela – Filme Tari
De unde atât de multă laudă, de unde starea de spaimă pe care unii dintre vizitatorii noştri au simţit-o? Oameni buni, voi chiar n-aţi văzut documentare cu muuult mai credibile rulate săptămânal la TV? Emisiunile de profil, făcătoriile şi paranormalele live? Drept să vă spun, nici nu ştiu cum am rezistat pe tot parcursul povestioarei.
Sorin Milutinovici – Cinemart
Din ciclul “cum sa ne mai pierdem vremea astfel incat sa doara” prezentam astazi ceea ce a fost luat de multi drept un film. Numele sau este Paranormal Activity.
Delia Marc – Filme-carti.ro
Cu mijloace foarte reduse, utilizând tehnica reality showului, limitând spaţiul la ochiul fix al unei camere video şi reducând sunetul numai la cel perceput de microfonul aceleiaşi camere, acest extraordinar Oren Peli construieşte pas cu pas o atmosferă de groază şi teroare autentică.
Oanta Romeo – FilmBlog
Wow!!! “Paranormal Activity” it’s for sure a “wow movie”! Scuzaţi-mi engleza, dar trebuie declarat la nivel internaţional că filmul despre care amintesc astazi este unul care-şi pune amprenta pe psihicul privitorului. Fraţilor, e FE-NO-ME-NAL! De un singur lucru mă bucur acum; că nu l-am văzut noaptea aşa cum îmi propusesem. E cel mai “al dracu’” film pe care l-aţi putea vedea. E de nota 20! Fantastic!
A. O. Scott – N.Y. Times
Din orice punct de vedere al unui critic serios, Paranormal Activity nu este deloc un film bun. Atât imaginea, cât și sunetul sunt proaste. Intriga sa este subțire și lipsită de logică. Interpretarea, rareori, se ridică la un nivel acceptabil. Dar este conceput într-un mod ingenios și original, de parcă tot ce se întâmplă pe ecran este un filmuleț real, făcut de o mână de amatori.
Jason Solomons – The Guardian
Paranormal Activity nu m-a speriat deloc și nici nu m-a făcut să-mi pierd nopțile.
Kevin Maher – The Times
De la Lost Highway al lui David Lynch nu am mai întâlnit un film care să reușească să manipuleze cu atâta iscusință spațiul ecranului și potențialul ascuns al unui horror.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Paranormal Activity alungă 30 de ani de clișee. Aici, frica este reală, pentru că frica este în tine.
Peter Travers – Rolling Stone
Îți va prăji nervii și te va speria într-un mare fel, fără a cheltui niciun ban pe obișnuitele efecte speciale.
Patrick Kolan – IGN
Ce avem noi aici este un film de groază, care împinge genul horror către o nouă direcție: spre generația YouTube.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Scenaristul și regizorul Oren Peli ne aduce o poveste simplă, cu fantome, care te v face să dormi cu luminile aprinse.
Capone – Ain’t it cool
Pregătește-te pentru ceva care se ridică la adevărata valoarea a cuvântului GROAZĂ. Și pregătește-te pentru a întâlni oameni care spun că Paranormal Activity nu i-a speriat. Ei bine, aceia nu sunt decât niște mincinoși.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
Ilustrează perfect una dintre ideile mele favorite: momentele de liniște și de așteptare pot fi mult mai bune decât un montaj violent și o groază de efecte speciale. Pentru o mare parte din timp, în film nu se întâmplă absolut nimic, dar, credeți-mă, nu vă veți plictisi.
Anthony O’Connor – Filmink
Dacă ești fan al filmelor horror, mergi repede și vizionează-l. Nu-ți întreba prietenii. Du-te să-l vezi. N-o să-ți pară rău!
Simon Crook – Empire
Un Amityville pentru generația YouTube: potent, primitiv și nemaipomenit de înspăimântător.
Keith Breese – FilmCritic
Dacă ai auzit tot ce se spune despre Paranormal Activity, atunci trebuie că ai auzit că ar fi cel mai înspăimântător film făcut vreodată, că îți va da coșmaruri săptămâni de acum înainte și probabil că ai mai auzit și că mulți dintre cei care l-au văzut s-au speriat atât de tare încât și-au rupt pantalonii de pe ei. Din păcate, majoritatea celor de mai sus nu sunt adevărate.
Ammon Gilbert – Film.com
Filmul ajunge la anumite cote ale groazei, care n-au mai fost atinse de multă vreme.
Kevin Lally – Hollywood Reporter
“Paranormal” oferă, în cele din urmă, ceva ce “Blair Witch” nu a avut niciodată, însă este construit dureros de lent, încât pune la încercare nu numai răbdarea spectatorilor, ci și frenezia care s-a adunat în jurul filmelor de groază alternative.
Un horror care oferă mai mult umor decât frică.
Sebastian Cordoba – The Vine
Cu riscul de a mări și mai mult entuziasmul din jurul acestui film până la cote ireale, acesta este cel mai bun film horror al anului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)