Știri
 

Piranha 3D (2010)

 

Piranha 3D (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.10.2010
Site oficial:
Piranha 3D (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 18 critici/bloggeri de mai jos.
63%
63


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Piranha 3D (2010)

Remake sau nu, horror sau comedie, filmul lui Alexandre Aja – Piranha 3D – reprezintă exact genul de film de multiplex: gagici goale, o scenă lesbi și mult sânge. Cu toate astea, a avut parte de recenzii surprinzător de bune.1

 
Recenzii Piranha 3D (2010)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Deci cuvântul de ordine este “măcel”, doar că acesta vine la pachet cu “neverosimil”, iar abundenţa de sânge, o dată duse primele găleţi de lichid roşu, nu prea mai are efect. Elisabeth Shue ridică puţin miza cu interpretarea eficientei Julie, iar faptul că propriii ei copii vor ajunge la un moment dat în pericol adaugă şi el ceva suspans, dar per total filmul lui Aja este doar pentru cei care vor să-şi clătească ochii cu fete frumoase şi să tresară câte un pic la fiecare câteva minute.
Delia – Filme-Cărți
Ei da, daca ar fi mers in continuare pe ideea unei pastise amuzante la Falci, poate ca lui Aja i-ar fi iesit un film digerabil!!!
Cris – monden.info
Chiar daca se vrea un film horror, Piranha 3d m-a binedispus si amuzat teribil. Si am o vaga banuiala ca asta a si fost intentia lui Alexandre Aja: sa jongleze cu doua stari total opuse: frica si amuzamentul. Daca asta a vrut, i-a reusit.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Un plăcere vinovată a acestui sfârşit de vară, care păstrează spiritul originalului realizat de Roger Corman.
Betsy Sharkey – LA Times
Piranha 3D, filmul care întreabă “Cum vă plac oamenii?” şi oferă răspunsul “În cât mai multe felii, vă rog,” încearcă atât de mult să te facă să râzi şi se complică oferindu-ţi multiple băi de sânge şi femei goale, încât uită complet să mai sperie pe cineva.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Piranha 3D a fost regizat de către Alexandre Aja, cel care a făcut, în 2006, remake-ul plictisitor The Hills Have Eyes. Însă, de data asta, nu pot spune decât că: este greu de imaginat cum scenele de măcel din timpul unui concurs de tricouri ude ar putea fi prezentate mai bine.
Peter Travers – Rolling Stone
Peşti care mănâncă oameni, sânge peste tot, nuditate frontală completă, scene de lesbianism, rating R, un 3D adăugat după ce a fost făcut filmul, actori care par ca şi cum ar dori să-şi ucidă agenţii şi ocazia de a râde la orice scenă. Ce altceva ţi-ai mai putea dori de la un film “uşor” de august.
A.O. Scott – New York Times
Reţeta de divertisment din spatele acestui film este simplă şi scârţâie: mai multe femei se-nvârt de colo-colo. Din când în când renunţă la costumele de baie şi, mai apoi, sunt devorate de peşti răpitori.
Peter Bradshaw – The Guardian
Regizat de către Alexandre Aja, Piranha 3D este o reinterpretare tridimensională a scârboşeniei lui Joe Dante, din 1978, în care este vorba despre o mulţime de peşti piranha ucigaşi.
Chris Carle – IGN
Acesta este un film despre ţâţe şi sânge, iar prioritatea respectivelor teme se schimbă de mai multe ori pe parcursul filmului.
Cea mai bună interpretare în acest film aparţine, de departe, celor două tipe goale care fac balet subacvatic. Nominalizaţi acest film pentru cele mai bune costume – excelente costume. Serios. Chiar avem nevoie să acordăm acest premiu în funcţie de câţi metri de material au fost utilizaţi pentru costumele specifice epocii victoriene – sau minimalismul absolut perfect al costumelor de baie expuse în acest film. Este timpul ca Sanja Milkovic Hays să mulţumească Academiei.
Matthew Pejkovic – FilmInk
Un sequel a fost deja confirmat, astfel încât data viitoare când cineva se va plânge de declinul cinematografiei, ar trebui să dea vina pe fanii acestei tâmpenii.
Kim Newman – Empire
După orice standarde cinematografice, acest film nu-i decât un gunoi… dar cu un umor atât de bun încât ți-e greu să-i reziști. Așa că claxonează dacă-ți plac țâțele și gore-ul!
Jesse Hassenger – FilmCritic
Înainte ca Alexandre Aja să treacă la treabă, ești scuzat(ă) dacă începi să crezi că acest regizor cunoscut pentru filmele sale horror își încearcă norocul și cu unul porno […] Precedentele sale horror-uri aveau o anumită tensiune și intensitate; din fericire, versiunea sa la Piranha nu are.
Drew McWeeny – HITFIX
Kelly Brook la fundul gol este motivul pentru care 3D-ul a fost creat, şi Aja profită din plin de acest lucru.
Anthony Quinn – The Independent
Este prostesc, dar nu pot spune că e de nevizionat; și are curajul de nu se lua prea mult în serios.
Paul Verhoeven – The Vine
Verdict: o stea. Această stea există doar pentru Richard Dreyfuss și Christopher Lloyd, care sunt de șase miliarde de ori mai buni decât oricine alticineva sau orice altceva din întreg filmul.
Russell Baillie – New Zealand Herald
Gore-ul și isteria create depășesc orice limită, ucigând umorul la fel de rapid ca și personajele.


1 comentariu


  1.  

    Am vazut filmul de cand a iesit an premiera ,efecul cel mai reusit al filmului (ma refer la 3d) e la anceput cu varteju si cand se elibereaza pirania din fundu apei.An rest nu e cine stie ce.Toate fazele reusite lau pus an trailer restu e unplutura.

    Răspunde


    (obligatoriu)