Știri
 

Piranha 3DD (2012)

Piranha 3DD

 

Piranha 3DD (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.06.2012
Site oficial:
Piranha 3DD (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
25%
25


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Piranha 3DD (2012)

La un an după atacul teribililor piranha de la lacul Victoria, Campania de eradicare a prădătorilor acvatici a transformat lacul într-o zonă părăsită, iar regiunea din jurul său este ocolită de turiștii care veneau altădată în număr mare. Peștii reapar însă într-un lac din apropiere.

Povestea horror începe când Maddy (Danielle Panabaker), studentă la biologie marină se întoarce acasă în vacanța de vară și descoperă că tatăl ei vitreg, Chet (David Koechner) are planuri mari cu parcul acvatic pe care familia lor îl deține. Practic, Chet vrea să deschidă o secțiune pentru adulți a parcului, unde vor avea loc show-uri de striptease…Apariția peștilor piranha dă peste cap planurile tuturor…1

 
Recenzii Piranha 3DD (2012)
 
 
Alex Voinica – Raluk
Piranha 3d a fost genul de film care nu are nevoie de prequel, sequel sau alte magarii. Ii sta bine single – bun si de tinut minte. Piranha 3DD e pedeapsa suprema in materie de film, nu merita nici urcat pe torrent-e, de download-at nu mai vorbesc. E o forma de tortura care te face sa iti dai palme dupa palme cand incerci sa construiesti imaginea de ansamblu si constati ca ea nu exista. “Piranha 3DD” si “film” nu au absolut nimic in comun, daca le intersectez, obtin multimea vida plus niste dureri de cap gratuite.
Geoff Berkshire – HIT FIX
Fiecare tentativă de horror sau suspans este atât de nereușită… Piranha 3DD ar fi putut fi extraordinar dacă n-ar fi atât de patetic.
Allen O’Brien – The Times of India
Ca și filmul precedent, Piranha 3DD se asigură că tot ecranul va fi acoperit cu sânge și că toți vor fi reduși la stadiul de schelete.
Abia în ultimul act acest film devine o capodoperă de mâna a doua.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Tot ceea ce Piranha 3DD își propune este să fie vulgar și din când în când distractiv, iar această comedie horror veselă reușește exact acest lucru.
Kyle Anderson – Entertainment Weekly
Cea mai bună parte a lui Piranha 3DD, un sequel fără sens al inutilului remake din 2010 al lui Piranha, sunt genericele de final.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Având în vedere cât timp este alocat pregătirii acțiunii și explicării premizei, acțiunea în sine pare destul de expeditivă.
Neil Genzlinger – New York Times
Regizorul John Gulager n-are nici cea mai vagă idee despre cum să se folosească de ”ingredientele” pe care le are la dispoziție pentru a crea o auto-parodie inteligentă.
Eric D. Snider – Film.com
Pentru a face un film horror, trebuie să ai măcar 17 ani.
Max Nicholson – IGN
Deși în anumite circumstanțe acesta se poate dovedi foarte distractiv, în cele mai multe cazuri nu este decât incredibil de prost.
Gabe Toro – Indiewire
Dacă e ceva mai rău decât un film prost, e unul care se amuză de unul singur.
Kim Newman – Empire
După orice standarde cinematografice, e un gunoi de prost gust… dar te tratează cu un umor atât de bun încât e greu să-i reziști.


1 comentariu


  1.  

    un film slab, nu mi-a placut deloc, nu merita vazut chiar daca este 3D, acum toti fac filmele in 3D.

    Răspunde


    (obligatoriu)