Știri
 

The Pirate Fairy (2014)

Clopoţica şi Zâna Pirat

 

The Pirate Fairy (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
28.03.2014
Durata:
78 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
61%
61


Parerea ta
8 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis The Pirate Fairy (2014)

Zarina este păstrătoarea prafului magic albastru, care le ajută pe zâne să zboare.Când ideile ei îndrăzneţe îi provoacă încurcături, Zarina fură pulberea fermecată şi părăseşte Pixie Hollow, unindu-şi forţele cu piraţii din Skull Rock şi conducătorul lor, James, care va fi curând cunoscut drept Căpitanul Hook.

Aflate în pericol de a nu mai putea zbura, Clopoţica şi prietenele ei zâne se hotărăsc să plece în călătorie, pentru a recupera atât praful preţios, cât şi pe Zarina.0

 
Recenzii The Pirate Fairy (2014)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Pirate Fairy” este o combinatie norocoasa intre o poveste simpla si distractiva, cu libertati de productie pentru crearea unor personaje cum numai Disney le poate schita.
Gabrielle – F and G must see
“The Pirate Fairy” încântă prin execuția grafică, muzică plină de umor, personaje bine conturate și voice acting excelent în ambele variante.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
“The Pirate Fairy” aduce un zambet cu buze, culoare si voie buna.
Inkoo Kang – Los Angeles Times
“The Pirate Fairy” aferă o protagonistă care se face plăcută și multe alte minunății, dar lucrurile speciale sunt mult prea rare.
Mike McCahill – The Guardian
Filmul ar fi fost distractiv, dacă ar fi ținut sub 60 de minute, sau ar fi oferit altceva mai mult decât o animație indiferentă și un nou cântec de Natasha Bedingfield.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Mult mai bun decât te-ai fi așteptat de la al cincilea film din această franciză, un tribut adus prieteniei dintre fete.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)