Știri
 

Planes: Fire & Rescue (2014)

Avioane: Echipa de intervenţii

 

Planes: Fire & Rescue (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.07.2014
Durata:
83 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
44%
44


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Planes: Fire & Rescue (2014)

Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper află că motorul său a suferit daune grave şi că nu va mai putea concura, lumea pare că s-a sfârşit. Dar, inimosul Dusty îşi dă seama curând că nu are niciun rost să dispere, pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea! Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit.0

 
Recenzii Planes: Fire & Rescue (2014)
 
 
Cristina Grigore – Cinemagia
Personajele sunt ceva mai bine conturate față de originalul Planes, la capitolul imagine lucrurile stau foarte bine – claritate și bogăție de culori, unghiuri dinamice și panorame captivante – iar dialogul punctează destul de clar intențiile și morala menite de către scenariști.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Are o poveste care oferă, cel puțin, o legătură emoțională pe care mulți dintre adulți și chiar copii o pot aprecia.
Jim Vejvoda – IGN
O îmbunătățire față de predecesorul său, Planes: Fire and Rescue reprezintă un tribut adus eroismului, într-un mod clișeistic, dar emoționant.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Dacă ignori un aspect mai puțin reușit al dialogurilor (și cu puțin efort poți reuși), vei fi satisfăcut să descoperi un film inocent și distractiv din punct de vedere vizual.
Ben Kenigsberg – New York Times
În 3D, scenele în care se luptă cu focul sunt vizual încântătoare, totuși ce este în jur, la fel ca și alte aspecte ale filmului, duce lipsă de importanță.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Frumos de privit, filmul nu este decât o poveste care ar fi putut, fără să aibă cum să atragă interesul oricui peste vârsta de 8, cel mult, 10 ani.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)