Știri
 

Playmobil: The Movie (2019)

Playmobil: Filmul

 

Playmobil: The Movie (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.09.2019
Durata:
99 minute
Rating:
AG - Audiență generală
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
12%
12


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Playmobil: The Movie (2019)

Când fratele ei, Charlie, dispare pe neașteptate în universul magic PLAYMOBIL®, Marla e nevoită să pornească în călătoria vieții ei pentru a-l aduce înapoi. Dar, pentru că e complet nepregătită pentru această aventură într-o lume complet nouă, Marla va trebui să accepte să facă echipă cu noii ei prieteni, cunoscuți pe drum: Del, vorbărețul șofer de camion, Rex Dasher, fermecătorul agent secret, un robot complet disfuncțional, dar cu o inimă mare, o zână extravagantă, și mulți alții.0

 
Recenzii Playmobil: The Movie (2019)
 
 
Peter Bradshaw – The Guardian
Dezamăgitor.
Clarisse Loughrey – The Independent
Acesta este un film care există pentru simplul motiv că trebuia să existe — nu are niciun interes să se justifice mai mult de atât.
Olly Richards – Empire
Poate că este de modă veche și se adresează doar celor aflați între patru și zece ani, dar cert este că nu este foarte distractiv.
Harry Windsor – Hollywood Reporter
Oricine trecut de vârsta de zece ani va găsi foarte puține lucruri să-i placă la acest obiect promoțional de duzină și fără viață.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)