Știri
 

Pompeii (2014)

Pompeii 3D

 

Pompeii (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
21.02.2014
Durata:
102 minute
Site oficial:
Pompeii (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
57%
57


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Pompeii (2014)

În 79 i.H. Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.0

 
Recenzii Pompeii (2014)
 
 
Ștefan Sarafu – Cinefilul de serviciu
Faţă de marea majoritate a blockbusterelor americane care se limitează la a atrage publicul exclusiv cu efectele speciale, Pompeii reuşeşte să ofere şi o poveste surprinzător de bună.
Andreea Andrușca – Filme-cărți
Într-o lume a haosului, cei buni și cei răi, eroii și simplii locuitori ai Pompeiului, romanii și gladiatorii, au parte de aceeași suferință căci o renaștere și reconstruire a lumii cere sacrificiul suprem. Acesta este de fapt elementul care salvează filmul în final, eliminând riscul ca previzibilul să smulgă din laurii câștigați pentru recreerea unei lumi ce s-a aflat sub cenușă și întuneric mai bine de un mileniu.
Jim Vejvoda – IGN
S-ar putea ca adolescenții să aprecieze acest mic dezastru mai mult decât cei suficient de în vârstă încât să recunoască toate filmele din care se inspiră.
Curtis Woloschuk – Paste Magazine
Consideră Pompeii ca fiind Titanicul lui Paul W.S. Anderson.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Pompeii, un nou film kitch-istoric, ridică întrebarea: ce au filmele plasate în antichitate de îi fac pe actori să joace prost?
Miriam Bale – New York Times
În Pompeii, cea mai recentă extravaganță 3-D a dl. Anderson, și primul său film fără d-ra Jovovich din 2008, pare lipsit de orice concept vizual.
Glenn Kenny – RogerEbert.com
Pompeii atinge un punct culminant la care cele mai senzaționale filme de studio nu pot decât râvni.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Pe de o parte, spectacol cu săbii și în sandale, pe de alta, dezastru de proporții epice, Pompeii își îndeplinește scopul ambițios, într-un mod captivant.
Jordan Hoffman – Film.com
este plictisitor.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
În vreme ce Anderson excelează în numeroasele momente de acțiune, el nu poate transmite nici măcar o singură emoție autentică prin intermediul celor două personaje principale


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)