Știri
 

Populaire (2012)

Domnişoara populară

 

Populaire (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.12.2013
Durata:
111 minute
Site oficial:
Populaire (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
57%
57


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Populaire (2012)

Primăvara anului 1958. Rose locuieşte cu tatăl ei, văduv, într-un sătuc, unde ei au ca afacere de familie un mic magazin. La cei 21 de ani ai ei, deja logodită cu fiul mecanicului, pare destinată unei tihnite vieţi de casnică. dar viaţa i se schimbă, după ce călătoreşte în Lisieux, Normandia. Când vede acolo un anunţ pentru o secretară, nu stă prea mult pe gânduri. mai ales că şeful de la agenţia de asigurări este foarte frumos.

Poate că Rose nu e cea mai bună secretară, însă la bătutul la maşină nu o ia nimeni.

Când află şeful ei de abilităţile sale, îşi pune în gând să o transforme în cea mai rapidă fată din lume. Şi pentru asta o antrenează cu seriozitate. Însă sportul nu face casă bună de data aceasta cu dragostea…0

 
Recenzii Populaire (2012)
 
 
Corina Niţescu – Am doar 18 ani
Mie una mi s-a părut deosebit acest film, puţin siropos, ce-i drept, dar am şi zis că a avut o scuză. Astfel că, de la tema abordată, până la personaje, decoruri şi costume, pot spune că m-am transpus într-o lume încă prea puţin descoperită de mine. Şi mi-a plăcut!
Delia – Filme-carti
[…] povestea incantatoare, cursiva, calda, plina de momente induiasatoare (unele, e drept, nitel fortate), plina de momente comice, se incheaga si evolueaza si previzibil si imprevizibil, dar oferind spectatorului caractere complexe si bine conturate si mai ales, parfumul si detaliile construite cu multa aplecare, a unor timpuri si a unei societati nu de mult iesite din anii razboiului si atat de dornica sa se modernizeze.
Cinefilul – FilmeTari
Populaire este un film agreabil, amuzant, fermecător care te va surprinde plăcut.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Impresionantul debut al lui Regis Roinsard reprezintă o declaraţie de dragoste la adresa cinemaului din anii ’50, dar una care duce lipsă de suflet.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Cu cât se ia mai puţin în serios, cu atât această genială comedie franceză reuşeşte să fie mai amuzantă. Din fericire, cu puţine excepţii, filmul nu se ia foarte în serios deloc.
Stephen Holden – New York Times
“Populaire” prezintă acel gen de basm uşuratic care de demult este o specialitate a cinemaului francez.
Godfrey Cheshire – RogerEbert.Com
Modul de realizare abil al lui Roinsard şi actorii agreabili fac din acest film un divertisment solid, genial.
Annlee Ellingson – Paste Magazine
Colorat şi energizant, drăguţ şi satisfăcător.
Peter Bradshaw – The Guardian
Această comedie romantică franceză falsă este mult prea evident copiată din Mad Men, dar fără cinismul şi angoasa din celebrul film de televiziune.
Liz Beardsworth – Empire
Oferă suficient de multă nostalgie şi din farmecul lui Duris.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)