Știri
 

Poveste de dragoste (2015)

Poveste de dragoste

 

Poveste de dragoste (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.11.2015
Durata:
97 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
37%
37


Parerea ta
10 voturi

 
Actori

Sinopsis Poveste de dragoste (2015)

În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.
Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?0

 
Recenzii Poveste de dragoste (2015)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Poveste de dragoste a fost, pentru mine, o dezamagire. Desi scrie mare COMEDIE, n-am ras aproape deloc. Singurele calitati ale acestui film sunt un personaj secundar, muzica si peisajele. Deloc de ajuns pentru mine.
Andreea Andrușca – Filme-carti
O poveste de dragoste cu iz de Crăciun și cu note de nostalgie în legătură cu frumusețile României, filmul regizat de către Cristina Iacob (#Selfie) are câteva atuuri și anume carisma și talentul lui Dragoș Bucur și imaginile Brașovului înzăpezit care îți aduc aminte de poezia filmelor lui Woody Allen.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Uşurel, simpluţ şi schematic, are însă nadele lui pentru un public al său.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Povestea de dragoste nu reinventează roata şi e departe de a fi un succes dar măcar încearcă să fie atipic pentru cinematografia românească.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)