Știri
 

Project X (2012)

Proiectul X

 

Project X (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.04.2012
Site oficial:
Project X (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
33%
33


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Project X (2012)

Proiectul X redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preţ să-şi câştige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost iniţial una nevinovată: să dea o petrecere pe care toată lumea o va ţine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!
Vestea că se pregăteşte un eveniment epic s-a împrăştiat repede şi în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanţi creşte văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.1

 
Recenzii Project X (2012)
 
 
Alex Voinica – Raluk
Project X iti va ramane o buna perioada de timp in minte. Nu pentru ca e un film bun, ci pentru ca a avut curajul sa fie deosebit si sa prezinte exact ce vor adolescentii: o petrecere de neuitat despre care sa poata povesti urmasilor.
Ștefan Gheorghieș – Cineblog
Project X pur şi simplu se rupe în două şi de la comedia savuroasă pe alocuri, cade într-o latură ce-ţi lasă un gust amar.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Project X a fost mai amuzant decât ne aşteptam şi s-ar putea să reuşească să te amuze şi pe tine, dacă te duci cu cei mai petrecăreţi prieteni ai tăi şi laşi absolut toate prietenele acasă!
Alex – FilmeTari
„Project X” poate fi interpretat ca fiind un omagiu adus tuturor filmelor cu acest subiect, pornind de la „Animal House”și terminând cu „Superbad”, pentru că nu aduce nimic nou în peisaj, dar exploatează la maxim ideile cunoscute și reușește să le facă și mai absurde, inserând și o doză de dramă.
William Goss – Film.com
e tot atât de distractiv pe cât ar fi să vizionezi 88 de minute de filme cu alți oameni chefuind.
Bill Gibron – Film Critic
Te va face să te simți furios, dezgustat și să-ți vină să vomiți.
Drew McWeeny – HITFIX
Trebuie să mărturisesc că sunt fascinat de acest nou film Project X. Nu e chiar un film complicat, nici în privința conceptului, nici în ceea ce privește execuția, dar poate simplitatea lui îmi place cel mai mult.
Chris Tilly – IGN
Vrea să fie un fel de Superbad meets The Hangover, dar nu reușește să se apropie de niciunul dintre acestea.
David Cox – The Guardian
Probabil că vrea să șocheze puțin. Ei bine, e într-adevăr șocant. dar nu în felul în care te-ai aștepta.
Tyler Chase – Paste Magazine
E ușor să ne imaginăm că așa ar arăta scenele tăiate de la Hangover.
Project X este probabil prima comedie cu adolescenți care m-a făcut să mă simt bătrân.
Charlie Schmidlin – Indiewire
E dezamăgitor, pentru că un film care abordează ideea de social media și prezintă aproape fiecare aspect al vieții tinerilor rămâne un subiect pentru un film mai bun decât acesta.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Project X pare pur şi simplu nihilist, și un film care nu are niciun mesaj important de transmis. Nici măcar nu este distractiv.
Chris Hewitt – Empire
Absurd şi fără niciun farmec. Trebuie îngropate toate copiile acestui film şi nici măcar nu merită să ne obosim să marcăm cu X locul.
Neil Genzlinger – New York Times
Este un Animal House al generației iPhone? Probabil. Și foarte plăcut chiar și pentru părinți.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
În final, nu este decât o simplă petrecere.
Peter Travers – Rolling Stone
Ca realizare cinematografică, este un dezastru. Dar, ca film de divertisment, continuă ceea ce Animal House a început. Niciun fel de morală.
Robert Abele – Los Angeles Times
Acest film despre o petrecere de liceeni super-tare are personaje mult prea previzibile și o atitudine care este dizgrațioasă.


1 comentariu


  1.  

    Mi se pare un film slab din toate punctele de vedere.

    Răspunde


    (obligatoriu)