Știri
 

The Purge: Anarchy (2014)

Noaptea Judecăţii: Anarhia

 
the-purge-anarchy-poster
the-purge-anarchy-poster
the-purge-anarchy-poster

The Purge: Anarchy (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.08.2014
Durata:
103 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 13 critici/bloggeri de mai jos.
68%
68


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Purge: Anarchy (2014)

Normal că şi acest sequel porneşte tot de la singura noapte din an, când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită.

Un bărbat (Frank Grillo), hotărât să profite de Noaptea judecăţii, vrea să răzbune moartea fiului său. Dar, când haosul începe, numai de el depinde viaţa mai multor persoane, să supravieţuiască acestei nopţi, când totul este permis.0

 
Recenzii The Purge: Anarchy (2014)
 
 
Laura Meleacă – Cinemateca
Desi are inca aspectul unei productii de duzina, in care se simte lejer posibilitatea imbunatatirii regiei, a scenariului, a creionarii personajelor, suspansul este mult mai bine dozat decat in prima parte, actiunea mai fluida, iar impactul asupra spectatorului mult mai puternic. Poate ca in cea de-a treia parte le iese si mai bine!
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Daca uneori conceptul sufera de o intrerupere logica, “The Purge: Anarchy” poate fi luat in serios pentru ca nu se mai supune preocuparii de a enerva, ci mai degraba ridiculizeaza tratamentul exagerat patriotic al americanului de rand, lucru mai ambitios si mai apreciat.
Flavius Policală – F&G Must See
Desi usor nefinisat, si uneori lipsit de cizelarea unui film de categoria A, “The Purge: Anarchy” este un thriller foarte reusit. Indraznet si provocator in abordare, filmul te ingana, te cheama sa descinzi in cotloanele mai putin luminate ale umanului.
Andrei Badea – Orașul meu
Filmul este unul ce te tine in suspans pana la final si are multe momente neprevazute si rasturnari de situatie. Coloana sonora nu lasa nici ea de dorit, iar efectele speciale sunt spectaculoase.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
“The Purge: Anarchy” nu vrea multe de la viata. Iti ofera entertainment si dementa cat cuprinde si la final ajungi sa te intrebi in ce directia merge umanitatea daca am ajuns sa facem filme in care the gimmick este matrasirea in scopul calmarii spiritelor odata pe an. Viitorul este sumbru, distractia este in floare si James DeMonaco a scos la iveala cativa demoni care isi fac de cap prin mintile multora printre noi.
Geoffrey Macnab – The Independent
Originalitatea și suspansul dispar cu mult înainte de final, dar ceva îmi spune că această franciză va dura mulți ani.
Mike McCahill – The Guardian
Pentru Universal, această franciză este una cu un nivel de risc scăzut, dar DeMonaco se îmbunătățește
Kim Newman – Empire
această parte este una satisfăcătoare, un film de gen reușit.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
The Purge: Anarchy își exploatează eficient premisa, oferind senzații mult mai intense decât predecesorul.
Manohla Dargis – New York Times
unul dintre acele sequel-uri care sunt mai bune ca originalul.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Să nu greșim: un Purge bun nu e tot una cu un film bun, dar acest thriller post-apocaliptic este un pic mai interesant pentru că se ia ceva mai în serios.
Simon Abrams – RogerEbert.com
Cumva, faptul că scenaristul/regizorul James DeMonaco este mult mai ambițios cu acest sequel îl face să fie și mai dezamăgitor.
Jim Vejvoda – IGN
O îmbunătățire vizibilă față de predecesorul său, The Purge: Anarchy este un thriller mai înfricoșător și mai eficient, cu o interpretare fenomenală a lui Frank Grillo.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)