Știri
 

R.I.P.D. (2013)

R.I.P.D. Copoi pentru strigoi

 

R.I.P.D. (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.07.2013
Durata:
96 minute
Site oficial:
R.I.P.D. (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
4%
4


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis R.I.P.D. (2013)

Şeriful Roycephus “Roy” Pulsifer (Jeff Bridges) a executat mai multe penitenţe în R.I.P.D. pentru multiple infracţiuni comise în timpul vieţii; e tipul care le ştie pe toate, obişnuit să mânuiască pistolul singur, şi nu în echipă. Are un stil unic, mereu pus pe poante şi ironii, dar e cel mai bun din departament şi ştie absolut toate şmecheriile cu care îi poate păcăli pe diabolicii care fug din faţa Judecăţii de Apoi şi-şi caută refugiu înapoi pe Pământ.

Nick Walker (Ryan Reynolds) este un poliţist dur, care ştie cum se învârt roţile sistemului, dar e omorât la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primeşte o ofertă pe care nu o poate refuza: ori plăteşte o penitenţă de 100 de ani în serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge în iad. Pentru că vrea să-l găsească pe cel care l-a ucis, dar şi pentru că vrea să se întoarcă pe Pământ, la soţia lui iubită, convins că poate încălca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima variantă, alăturându-se forţelor care vânează sufletele diabolice rătăcite pe pământ.0

 
Recenzii R.I.P.D. (2013)
 
 
Matt Patches – IGN
Un dezastru de film de acțiune.
Gabe Toro – The Playlist
3D-ul este folosit aici pentru a crea un efect scabros, predominând în scenele în care personajele scapă mâncarea din gură sau vomită, chiar în ochii tăi. E o metaforă potrivită.
Mark Olsen – Los Angeles Times
filmul este un dezastru vizual, cu efecte ieftine și cu un 3D de slabă calitate și neconvingător.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
când unul dintre cele 2-3 puncte forte ale unui filme este durata de numai 96 de minute, îți dai seama că ceva este în neregulă.
Laremy Legel – Film.com
R.I.P.D. face cea mai mare greșeală posibilă – uită să spună o poveste, dar, în același timp, crede că poate fi apreciat pentru că a spus-o.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
R.I.P.D. nu este mai prost decât jumătate de duzină de alte filme de cel puțin 100 de milioane de dolari, lansate în această vară, dar nici mai bun.
Manohla Dargis – New York Times
Îi lipsește exact ceea ce-i lipsește majorității filmelor din ziua de azi: o poveste și niște personaje. Însă, mai duce lipsă și de suflet și de senzația că, în spatele întregului film, cuiva chiar îi pasă de ce se întâmplă.
Steven Boone – RogerEbert.com
un film îngrozitor de prost.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)