Știri
 

Red Lights (2012)

Dincolo de întuneric

 

Red Lights (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.11.2012
Site oficial:
Red Lights (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
18%
18


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Red Lights (2012)

Un cuplu de investigatori ai fenomenelor paranormale trebuie să facă faţă celei mai mari încercări din cariera lor când pornesc acţiunea de a-l discredita pe unul din cei mai puternici şi mai misterioşi indivizi cu puteri paranormale.1

 
Recenzii Red Lights (2012)
 
 
Anca G – Film Sinopsis
Punctul forte al filmului sunt personajele bine definite, cu o motivație puternică, care te țin atent pe parcursul a mai bine de 100 de minute și te (aproape) fac să empatizezi cu ele.
Nick Schager – Paste Magazine
Faptul că acţiunea din Red Lights nu pare să aibă nicio legătură cu universul pe care îl cunoaştem reprezintă o problemă constantă.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Pentru primele două acte, filmul m-a ţinut cu sufletul la gură. Ce a urmat apoi, însă, a distrus totul.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Personajul interpretat de Dl. De Niro este atât pista falsă a filmului, dar şi piesa centrală sinistră a sa, o scuză superficială pentru excesele supranaturale ale poveştii.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Un film care se autoconsideră un important thriller metafizic, dar care este, în schimb, incoerent şi revoltător.
Jeremy Kay – The Guardian
Robert De Niro şi Sigourney Weaver joacă într-un thriller supranatural, care este mult prea învăluit de mistere, dar, în cele din urmă, nesatisfăcător.


1 comentariu


  1.  
    Zsolt

    Are o nota cam mica pe imdb dupa parerea mea iar dupa ce l-am vazut am ramas destul de uimit de final care nu este previzibil deloc.Mi-au placut mult cum au jucat Cillian Murphy si Robert De Niro.Este un film pe care il recomand si caruia ii ofer nota 8.

    Răspunde


    (obligatoriu)