Știri
 

Remember Me (2010)

 

Remember Me (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.03.2010
Site oficial:
Remember Me (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
43%
43


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Remember Me (2010)

Mesajul filmului e bun și chiar lăudabil, aș spune, dacă nu ar fi prezentat atât de artificial și forțat. Dar, cu siguranță, acest lucru nu va conta pentru fanele vampirașului din Twilight, Robert Pattinson.0

 
Recenzii Remember Me (2010)
 
 
Alex Nicolescu de la dob.ro
Personal, n-aş vedea Remember Me nici dacă ar fi ultimul film de pe planetă.
Magda Georgescu de la raluk.ro
Nu luati in seama nici review-urile negative pe care le-a primit filmul. Remember Me este un film romantic deosebit de tandru, de ale carui personaje nu poti sa nu te indragostesti. Must-see daca va plac filmele de dragoste.
Delia Marc de la Filme-carti.ro
Desi am avut impresia unor momente care puteau lipsi din economia filmului, nefiind definitorii, ba chiar discordante, desi au fost momente in care actiunea a trenat, a pierdut ritmul si in felul acesta mi-a pierdut atentia, va recomand acest film emotionant, dar sobru.
Kirk Honeycutt de la Hollywood Reporter
Un film romantic consistent, în care Robert Pattinson şi Emilie de Ravin strălucesc.
Betsy Sharkey de la L.A. Times
Există un singur lucru care-l iubeşte pe Robert Pattinson mai mult decât mulţimea isterică de fane adolscente şi acela este camera de filmat. Ceea ce ajută dar nu prea salvează această dramă romantică, a-i cărui realizatori au pus cel mai mult accentul pe obrajii perfecţi şi ochii emoţionanţi ai actorului.
Manohla Dargis de la NY Times
Pe parcursul filmului, mulţi mor, dar puţin contează cu adevărat. Acest lucru nu constituie decât încălzirea pentru finalul care exploatează sentimentele publicului fără ruşine.
Roger Ebert de la Chicago Sun-Times
Ideea e că Remember Me este un film bine realizat. Mi-a păsat de personaje. Am simpatizat cu ele. Aceşti oameni şi situaţiile în care sunt se complică pe măsură ce filmul avansează. După care apar o mulţime de coincidenţe. Ceea ce nu mi-a plăcut.
Peter Travers de la Rolling Stone
Este scris îngrozitor de către Will Fetters şi regizat de către Allen Coulter (The Sopranos) sub forma unei poveşti de dragoste dintre Tyler şi Ally (Emilie de Ravin – Lost). Este o melodramă până la finalul d-a dreptul ofensator.
David Parkinson de la Empire
O comedie deloc amuzantă, care se foloseşte într-un mod neinspirat de unii dintre cei mai buni actori britanici.
Lisa Schwarzbaum de la Entertainment Weekly
Această tragedie romantică reia fără ruşine ideea că lucruri grave se întâmplă unor adolescenţi deosebit de atractivi; idee pe care am întâlnit-o şi în cazul altor monumente de mizerie cinematografică, precum Love Story sau Twilight.
Capone de la Ain’t It Cool
Dacă ai acea dorinţă perversă de a vedea atât tot ce-i bun dar şi tot ce-i prost în cinematografie, poţi începe de jos, cu Remember Me. Vestea bună e că mai prost de atât nu se poate.
Karlie Jeffrey de la FilmInk
Finalul filmului chiar nu era necesar şi nu te face decât să părăseşti sala de cinema cu un gust amar.
Laremy Legel de la Film.com
Care e ideea filmului? Să-ţi pese de cei pe care îi iubeşti. E un mesaj profund, care ne scapă de multe ori prin tumultul vieţii noastre.
Alice Tynan de la The Vine
Dacă Remember Me va avea succes la box office, în niciun caz nu va fi meritul filmului.
Simon Abrams de la Slant Magazine
De Ravin şi Pattinson fac tot ce pot pentru a compensa scenariul prost scris al lui Fetters. Problema e că niciunul dintre ei nu e un actor competent.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)