Știri
 

Resident Evil: Retribution (2012)

Resident Evil: Răsplata

 

Resident Evil: Retribution (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
14.09.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
9%
9


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Resident Evil: Retribution (2012)

Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continuă să devasteze planeta, transformând întreaga populaţie în zombi. Singura şi ultima speranţă a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continuă să-i vâneze pe cei responsabili de dezastru şi în urma unei călătorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington şi Moscova face o descoperire care îi schimbă părerea despre tot ceea ce credea până atunci.

Ajutată de prieteni şi noi aliaţi, Alice luptă să supravieţuiască îndelung pentru a salva o lume ostilă care se află în pragul distrugerii.3

 
Recenzii Resident Evil: Retribution (2012)
 
 
Simona – FilmeTari
Mă întreb ce-i ambiţionează aşa tare pe producători să scoată din piatră seacă un ceva. Ceva ce se dovedeşte o prostie de câteva filme încoace, culminând cu ultima parte.
Drew McWeeny – HIT FIX
Dacă ar fi cât de cât dreptate pe lumea asta, Resident Evil: Retribution ar trebui să fie ultimul film al seriei, dar am impresia că nu va muri prea curând.
Jim Vejvoda – IGN
În ciuda dialogurilor stupide, a personajelor slab construite și a previzibilității sale, Resident Evil: Retribution este acceptabil dacă ne gândim la restul filmelor din această franciză.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Ar fi mai distractiv să privești pe cineva jucând Resident Evil pentru o oră jumate
Clark Collis – Entertainment Weekly
În ultima secvență a filmului, regizorul explică totul, în vreme ce sugerează că zilele bune ale acestei francize urmează să vină.
Stephanie Zacharek – Film.com
scenaristul-regizor Paul W. S. Anderson (care a scris scenariile la toate celelalte cinci filme ale seriei și a regizat trei dintre ele) încearcă să compenseze scenariul slab cu o serie de personaje cu povești destul de complicate.
Robert Abele – Los Angeles Times
Dacă ar fi rulat scenele acestui film la viteză normală, cele 95 de minute îngrozitoare s-a fi redus la numai 20 sau 25.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Cea mai recentă ediție a acestei stupide serii apocaliptice este dominată de un nesfârșit stil de jocuri video și de un masacru violent.


3 Comentarii


 1.  

  Dintre toate filmele din 2012 acest film are ceva aparte. De ce? Pai concluzionand doar povestea ajunge sa fie cu adevarat interesanta, lasand la oparte efectele speciale si actori din film. Merita vizualizat, foarte bun review !
 2.  

  eu de abia astept sa-l vad:) e un film bun.
 3.  
  Cristi

  Eu unul de-abia astept sa vad aceasta parte, fiind un fan al seriei Resident Evil

  Răspunde


  (obligatoriu)