Review > saramon vs Sin City: A Dame to Kill For

sin-city-a-dame-to-kill-for review

La nouă ani distanță de la primul Sin City, Robert Rodriguez și Frank Miller ne invită la o nouă vizită în acest oraș, în care fiecare trăiește după propria lege. Aceeași atmosferă noir, la fel de multă violență, poate mai multă nuditate, Eva Green și toate astea în 3D – cam așa arată noul Sin City.

Prima poveste este cea a lui Johnny (Joseph Gordon-Levitt), sosit în oraș cu un aer macho și auto-invitându-se la o partidă de poker, unde îl lasă fără bani pe unul dintre cei mai corupți politicieni din zonă, senatorul Rourke (Powers Boothe). Așa cum te-ai aștepta, bineînțeles că lucrurile nu vor rămâne astfel. Urmează răzbunarea senatorului, capete și mâini tăiate, degete îndoite și gloanțe trase. Ale cui mâini și ale cui degete, te las să descoperi singur(ă).

Apoi, avem povestea lui Nancy (Jessica Alba), o stripteuză, ale cărei show-uri, într-un Sin City, par cel puțin dubioase, având în vedere că-ntotdeauna rămâne cu toate hainele pe ea. Motivul, se pare, e faptul că Alba nu a acceptat să apară nud în film. Dar să revin la problema ei, care se-ntâmplă să fie tot senatorul Rourke, cel care l-a ucis în prima parte pe Hartigan (Bruce Willis). Întrebarea e: va avea curajul până la finalul filmului să apese pe trăgaci?

Trailer Sin City: A Dame to Kill For

Iar dacă Jessica Alba nu apare goală în film, nu același lucru se poate spune despre Eva Green, care nu știu dacă apare mai mult de 2-3 minute cu hainele pe ea. Green este Ava, o femeie ce se folosește de farmecele ei pentru a-i face pe bărbați să-i facă pe plac. Dar, în afară de sânii Evei, nu-i nimic interesant în povestea asta.

Dintre toate personajele, Marv (Mickey Rourke) e singurul pe care te poți baza că va salva situația. La un moment-dat, după ce a lăsat în urmă câteva mașini zdrobite și câțiva oameni întinși pe jos, zice: „I don’t remember a thing. How did I get here? What have I done? And why?

Cu aceeași întrebare m-am trezit și eu în minte la finalul acestui film: „Ce caut eu aici?

În 2005, Sin City impresiona din punct de vedere vizual. Acum, imaginea alb-negru + detaliile roșii + efectele 3D îți captează atenția pentru un sfert de oră, apoi le ignori cu ușurință. Iar sexul, nuditatea și violența n-au fost niciodată mai plictisitoare ca în acest Sin City: A Dame to Kill For.

verdict: 1/5

2 comentarii la „Review > saramon vs Sin City: A Dame to Kill For”

  1. Pingback: Sin City 2 | Blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE!

  2. Pingback: Sin City 2 - EmilCalinescu.EU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *