Review > saramon vs The Hangover Part III

După primul Hangover, atât publicul cât și criticii au sărit cu vorbe de laudă. După al doilea, cuvintele laudative au fost mai puține, pentru că oamenii s-au simțit păcăliți. Nu poți face același lucru de două ori și să te aștepți ca publicul să fie la fel de entuziasmat ca prima dată. Și iată că a venit și rândul celei de-a treia părți.

The Hangover 3 a fost promovat drept „marele final”, sfârșitul aventurii, filmul care va pune capăt unei trilogii ce a marcat/schimbat/redefinit genul comediilor R-rated. Iar, aici, cei ce s-au ocupat de marketing au greșit. Au conturat o campanie de promovare pentru un film pe care nu cred că l-au văzut. Iar dacă l-au văzut, nu l-au înțeles. Iar dacă l-au înțeles, l-au înțeles prost.

Nu există nimic grandios la Hangover 3. Todd Phillips (regizor și scenarist) și Craig Mazin (scenarist) nu au făcut altceva decât o nouă comedie ca și precedentele din serie (ok, poate ceva mai bună decât a doua), una onestă, care te face să râzi suficient de mult și suficient de tare încât să nu-ți pară rău pentru timpul petrecut la cinema.

Nu este o capodoperă creativă, dar te surprinde de multe ori. Iar Zach Galifianakis este adevărata vedetă a filmului. Cum să nu-l iubești pe tipu ăsta indiferent ce năzbâtii face?! Alan, personajul său, are 42 de ani, tocmai și-a îngropat tatăl, a ucis o girafă (da! a făcut-o și p-asta) și l-a pus într-o situație destul de dificilă pe Doug (Justin Bartha).

Ken Jeong revine în rolul simpaticului/arogantului Mr. Chow. Acesta împreună cu Alan sunt responsabili de majoritatea momentelor bune ale filmului.

Și să nu-l uit pe John Goodman, în rolul mafiotului Marshall.

Dacă vă așteptați să aflați mai multe despre ce este vorba în film, nu o veți afla de la mine. Însă, credeți-mă când vă spun că nu veți regreta cele 100 de minute petrecute în compania unor personaje haioase, amuzante, enervante, ridicole, pe care, dacă ar fi să-i ascultăm pe producători, nu veți mai avea șansa să le revedeți într-un alt sequel.

Iar scena de la final… Haideți, mergeți să vedeți filmul și vorbim după.

verdict: 3/5

2 comentarii la „Review > saramon vs The Hangover Part III”

  1. Am mers la cinema pentru ca mi-au placut primele 2 serii, asta in pofida faptului ca multi nu mi-au impartasit parerea. Are momente amuzante iar finalul e cat se poate de amuzant. Eu cred c-o sa avem parte si de o a 4-a serie foarte tare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *