Știri
 

The Rewrite (2014)

Punct şi de la capăt

 
The-Rewrite-poster
The-Rewrite-poster
The-Rewrite-poster

The Rewrite (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
21.11.2014
Durata:
106 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
55%
55


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Rewrite (2014)

Keith (Hugh Grant) e un scenarist de la Hollywood care are un Glob de Aur în palmares, dar asta era în trecut, pentru că acum e în declin. Se decide, așadar, să plece ca să devină profesor de scriere creativă la un colegiu de pe coasta de est. Acolo, talentatul scenarist căzut în depresie descoperă că poate începe o nouă viață când o cunoaște pe Holly (Marisa Tomei), o mamă singură care îi frecventează cursurile.0

 
Recenzii The Rewrite (2014)
 
 
Alice Mircescu – Am Doar 18 Ani
Personajele folosite în această poveste sunt caricaturizate, fiind un fel de pamflet despre viaţa la facultate, văzută din afară.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Interpretarile sunt comode, replicile previzibile, dar nu deranjante pentru liniaritatea promisa si ca produs complet te santajeaza cu emotii veritabile: relatii parinti-fii, razvratiri adolescentine, rabufniri pentru redescoperire.
Mihaela Mândru – Filme-carti
[…] dupa un debut furtunos, ironic si taios, povestea schioapata, tonul devine previzibil, intentiile morale si moralizatoare isi pierd din subtilitate facand loc unui happy end classic, dar fara vlaga.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Şi ştie filmul acesta să vorbească cu voce mică despre a doua şansă, chiar dacă prezentată încă din titlu, cu amuzantă înţelegere, fără urmă de ironie sau sarcasm.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
”The Rewrite” este o comedie placuta, cu un subiect actual, mizand pe farmecul distributiei.
Geoffrey Macnab – The Independent
La 20 de ani de la Four Weddings and a Funeral, Hugh Grant încă mai joacă personaje care viariază pe aceeași idee, a unul șarmant engelz. Acesta este una dintre cele mai bune prestări recente ale sale.
Peter Bradshaw – The Guardian
Filmul inevitabil devine ciudat de serios, iar baza centrală a sa se pierde tot mai mult, cu cât se insistă pe finaluri fericite și pe valorile orașelor mici.
Ian Freer – Empire
Ar fi ușor de a respinge filmul, considerându-l ca o comedie romantică tipică pentru Hugh Grant, dar este suficient de inteligent, amuzant și emoționant pentru ca personajele sale plăcute să îl facă să merite timpul tău.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)