Știri
 

Ride Along (2014)

Un poliţist şi jumătate

 

Ride Along (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.01.2014
Durata:
100 minute
Site oficial:
Ride Along (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
53%
53


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Ride Along (2014)

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.

În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben (Hart) a tot încercat să-i dovedească lui James (Ice Cube), detectiv decorat din cadrul forţei de poliţie din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Când Ben e, în sfârşit, acceptat la academia de poliţie, consideră că şi-a câştigat deja respectul poliţistului, şi că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela.

Convins că aşa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieţi orice începător. Dar, când noaptea ajung faţă-n faţă cu cei mai periculoşi criminali din oraş, James va descoperi că, atunci când ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneşte spre gura ta.0

 
Recenzii Ride Along (2014)
 
 
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Chiar dacă Ride Along nu va fi cea mai bună comedie a anului, filmul oferă destule momente de acțiune și amuzament publicului său, încât să merite o vizionare din partea celor interesați de el.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Poți spune despre Ride Along că-i schematic, clișeic, lipsit de originalitate și de inteligență, dar nu poți spune că nu îți oferă umorul şi buna dispoziţie pentru care alegi spre vizionare un film de acest gen.
Andreea Andrușca – Film-carti
[…] o porție bună de râs oferită de o lume aparent normală și reală, fără intervenții ale extratereștrilor, vampirilor, fără referiri la sfârșitul lumii sau la alte subiecte folosite „peste nivel platină” în ultima vreme în cinematografie, spre deliciul unora și exasperarea altora.
Gabriela Istrate – F and G must see
„Ride Along” este o comedie care trebuie savurată cu și între prieteni, un film care vă va stârni cheful de muzică bună și distracție.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Distribuția atrăgătoare, familiară, și acțiunea alertă menține la cel mai înalt nivel acest film gata de a deveni o franciză.
Annlee Ellingson – Paste Magazine
Are o structură solidă, dar familiară.
Neil Genzlinger – New York Times
Schimbările de situație sunt ușor de bănuit, iar filmul durează cu o scenă mai mult decât trebuia, dar are glume bune.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Maniacul Kevin Hart și relaxatul Ice Cube pun în scenă un show de zile mari, dar nu pot trece peste lipsa unei povești.
Laremy Legel – Film.Com
O oportunitate pentru Kevin Hart să demonstreze cât de bun este ca stand-up comediant.
Peter Travers – Rolling Stone
O colecție de poante de mâna a doua, pe care regizorul Tim Story încearcă să le șlefuiască.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Va fi suficient pentru a-l face pe Hart un nume binecunoscut? Poate. Dar, atât el, cât și fanii săi merită mai mult.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)