Știri
 

The Road (2009)

 

The Road (2009) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.04.2010
Site oficial:
The Road (2009)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
72%
72


Parerea ta
11 voturi

 
Actori

Sinopsis The Road (2009)

Un nou film despre apocalipsă. Însă, unul care se bazează mai mult pe legăturile umane dintre cei rămași în viață. Imaginea este excelent realizată, creând o atmosferă ideală pentru subiectul filmului, iar, din fericire, scenariul nu a dorit să urmeze același drum cu al romanului scris de Cormac McCarthy. Nu este o capodoperă, dar te poate face să meditezi asupra lucrurilor importante din viață.0

 
Recenzii The Road (2009)
 
 
Mihaela – FilmeTari
“The Road” este un film violent. Nu pentru ca post-Apocalipsa ramane o ipostaza inspaimantatoare, ci pentru ce se poate intampla atunci cand nu iei totul. Si se pot intampla multe.
Oanta Romeo – FilmBlog
Filmul e destept pentru ca nu braveaza, nu exagereaza. Nu vom avea parte de povestea cunoscuta, singurul punct ce pare desprins de la Hollywood fiind decesul de pe urma.
A.O. Scott – N.Y. Times
“The Road” este captivant şi câteodată impresionant, un film destul de bun care dezamăgeşte prin faptul că putea fi excelent.
Peter Bradshaw – The Guardian
Această respectabilă adaptare a poveştii post-apocaliptice a lui Cormac McCrathy îşi pierde din putere prin abaterea de la cele mai şocante aspecte ale romanului.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
“The Road” este, în mod curios, o experienţă care te lasă rece – sau, poate, nu este atât de curios, din vreme ce nimic nu se prea întâmplă în film.
Peter Travers – Rolling Stone
În acest bântuitor portret al Americii ca o patrie pentru niciun om, tânăr sau bătrân, Hillcoat – prin arta creată de Mortensen şi Smit-McPhee – poartă flacăra umanităţii noastre împrtăşită şi o lasă să ardă aprins şi real.
Kenneth Turan – L.A. Times
O onorabilă, dar nesatisfăcătoare, încercare de a ecraniza romanul lui cormac McCarthy.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
“The Road” prezintă cadrul şi personajele romanului scris de Cormac McCarthy. Este puternic, dar îmi lasă impresia că îi lipseşte din conţinutul emoţional.
Deborah Young –Hollywood Reporter
O sumbră imagine asupra vieţii umane, dar extrem de intensă.
Chris Barsanti – Film Critic
Chiar dacă scenariul lui Penhall nu poate captura poezia dialogului lui McCarthy, acest imperfect film reuşeşte, în final, să prezinte originala atmosferă sumbră cu o curajoasă şi remarcabilă convingere.
Christopher Monfette – IGN
Categoric, cartea este mai bună decât filmul. Deşi merită văzut, nu poate înlocui elementele prezentate în romanul lui McCarthy.
Paul Verhoeven – The Vine
Este o mişcătoare şi o terifiantă piesă de cinema, şi chiar dacă nu este uşor de privit, nu am putut să îl opresc din minte odată ce s-a terminat.
Brian Duff – Film Ink
Prezintă extrem de bine o apocalipsă ca pe o experienţă personală implacabilă, un element care lipseşte acestui gen de filme şi care se regăseşte din fericire aici.
Dan Jolin – Empire
Una dintre cele mai eficiente viziuni ale sfârşitului lumii realizată vreodată în cinematografie.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)