Știri
 

All Roads Lead to Rome (2015)

Toate drumurile duc la Roma

 

All Roads Lead to Rome (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
29.04.2016
Durata:
92 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis All Roads Lead to Rome (2015)

Maggie este o mamă singură şi o profesoară de colegiu foarte încordată, care locuieşte în New York. În încercarea de a se reconecta cu Summer, fiica ei adolescentă şi problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obişnuia să-l viziteze în tinereţe. Acolo, îl reîntâlneşte pe chipeșul Luca, o iubire din trecut, încă burlac, care locuiește cu mama lui, Carmen, de optzeci de ani.
Summer (căreia îi lipseşte iubitul, “băiatul rău” din New York) şi Carmen (care plănuieşte în secret, împotriva voinţei lui Luca, nunta cu Marcellino, adevărata ei iubire din Roma) fură maşina lui Luca şi pleacă spre Roma. Maggie şi Luca pornesc imediat pe urmele lor. Astfel, cele două cupluri, total incompatibile, petrec destul timp împreună, încât să se apropie și să ajungă la o mai bună înţelegere a celuilalt.0

 
Recenzii All Roads Lead to Rome (2015)
 
 
Katie Walsh – Los Angeles Times
Umorul este depăşit, iar, deşi scenele vorbite în italiană, fără subtitrare, sunt confuze, nu este dificil de anticipat mişcările poveştii de la depărtare.
John DeFore – Hollywood Reporter
O comedie romantică eșuată, dar cu imagini perfecte pentru o vedere de vacanță.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)