Știri
 

RoboCop (2014)

RoboCop

 

RoboCop (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.02.2014
Durata:
121 minute
Site oficial:
RoboCop (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
39%
39


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis RoboCop (2014)

Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.0

 
Recenzii RoboCop (2014)
 
 
Flavius Policală – F & G Must See
Cele aproape două ore de film vă vor da satisfacție, în timp ce-l veți urmări pe Alex Murphy cum împarte justiția. Acțiunea se succede în ritm alert, iar încleștările sunt coregrafiate excelent, efectele speciale de calitate și jocul actoricesc bun întregesc filmul, lăsându-vă să vă doriți o continuare.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Robocop” prinde un loc adjudecat cu usurinta in randul filmelor fanteziste despre societatile futuriste si incaseaza aprecieri pentru incapatanarea de a nu face dintr-un remake o nedreapta copie, dandu-i forma care i se potriveste cel mai bine.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Atractiv si intens. “RoboCop” incepe lent dar se termina exploziv.
Simona Mocanu – FilmeTari
Deși remake-ul nu mi-a ajuns mie la suflet (mi-a plăcut foarte mult cel din 1987), e un action-movie care ar putea să le placă iubitorilor de blockbustere sau celor care nu au văzut originalul.
Gruia – Metropotam
RoboCop-ul lui Jose Padilha este excelent, mai ales pentru faptul ca in armura lucioasa a cyborgului sau se reflecta foarte bine multe dintre problemele actuale din societate.
Erin Free – FilmInk
Remake sau nu, problemele multe ale lui Robocop sunt cu totul noi, și au puțin de a face cu o comparație crudă.
Anthony Morris – The Vine
Te-ai aștepta ca actorii să fie mai distractivi într-un film ca Robocop, dar cu excepția lui Jackson toți ceilalți joace total plictisitor.
Chris Tilly – IGN
Cu toate că Padilha și echipa sa sunt de admirat că au adus conceptul în zilele noastre și adresează câteva întrebări în privința dronelor[etc.]… au luat mult din ceea ce a făcut acest concept distractiv, realizând un Robocop ușor de uitat.
Peter Bradshaw – The Guardian
Remakeul lui Jose Padilha la filmul cu accente noir și amuzante al lui Paul Verhoeven se transformă într-un film de acțiune plictisitor.
Chris Hewitt – Empire
De-a lungul său, un personaj se referă la RoboCop ca fiind “Omul de Tinichea” , iar pentru a da credit filmului, acesta încearcă în mod disperat să aibă suflet. Oh, dar măcar dacă ar fi avut creier.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Acest remake al filmului clasic din 1987 despre o societate distopică are actori mai buni, un scenariu mai meticulos realizat și, evident, efecte mai spectaculoase, dar îi lipsește charisma originalului.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)