Știri
 

S-a furat mireasa (2012)

S-a furat mireasa

 

S-a furat mireasa (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
11.05.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis S-a furat mireasa (2012)

Nina (Catalina Grama), o somera fosta Miss Barlad, satula de saracie si de viata mai putin palpitanta oferita de sotul ei, politistul Cornel (Constantin Dita), se hotaraste sa o “fure” pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunti de interlopi si sa ceara de la acestia o rascumparare care spera ea sa ii poata asigura un trai mult mai bun.
Spre surpriza tuturor, mireasa rapita refuza cu incapatanare sa se intoarca la familia ei si la proaspatul sot, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan si ignorant, cu care a fost fortata sa se marite de catre tatal ei.1

 
Recenzii S-a furat mireasa (2012)
 
 
Delia – Filme-cărți
Tristete si jena fata de un Toni Grecu, la care de mai mult timp observ o scadere alarmanta a umorului de calitate, dar de la care nu ma asteptam chiar la o pana de dimensiuni astronomice.


1 comentariu


  1.  

    Un film comercial, in care doar Media Pro-ul are acces..ceilalti daca vreti casting, doar pe pile, cunostinte..si o caruta de noroc si talent mai putin conteaza..

    Răspunde


    (obligatoriu)