Știri
 

Safe House (2012)

Casa Conspirativă

 

Safe House (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
17.02.2012
Site oficial:
Safe House (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
46%
46


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Safe House (2012)

Un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Reynolds), devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari. Aceștia reuşesc să scape, dar acum foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi.0

 
Recenzii Safe House (2012)
 
 
Dana – FilmeTari
Desi s-ar parea uneori ca actiunea filmului este previzibila, pelicula este antrenanta si are un impact puternic asupra privitorului.
Marian Iuga – Film Sinopsis
Safe House e un film de acţiune în toată regula. Nu are nimic aparte, în afară de distribuţie, însă e un film decent pentru fanii genului şi pentru cei care vor să meargă la cinema alături de mulţi prieteni.
Florin Barbu – BeWhere
Cu o distribuție importantă (Vera Farminga, Brendan Gleeson, Sam Shepard), cu imaginea și montajul după rețeta genului (alert, cu tăieturi abrubte, cameră pe umăr), dar fără să exceleze, filmul ăsta e de actualitate, cum se spune în limbaj reportericesc.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Action-ul lui Daniel Espinosa nu aduce mare lucru nou şi cam suferă prin anumite părţi ale scenariului, dar actorii principali şi energia fac filmul o soluţie bună pentru a petrece două ore într-un weekend.
Ioanina Pavel – Raluk
Un thriller de duzina fara pretentii, Safe House satisface, dar ramane memorabil doar ca vehicul pentru actorii care-si flexeaza talentul in roluri neincapatoare. Doar fanii genului vor reactiona pozitiv – nu delirant insa – la Safe House, care relaxeaza neuronii mai ales in mijlocul febrei de Oscar in care ne aflam, prea-plina de filme pentru frunti inalte.
Jess Fenton – FilmInk
Personajele nu sunt foarte bine construite și filmul se bazează prea mult pe împușcături și urmăriri cu mașini pentru a-și menține publicul interesat, însă, chiar și așa, este o aventură fantastică.
Kim Newman – Empire
Este plăcut să-i privești pe Washington și Reynolds, dar nu sunt chiar potriviți pentru aceste roluri.
Peter Bradshaw – The Guardian
IQ-ul acestui thriller de acțiune violent, nedemn de Tony Scott, care-l are în distribuție pe Denzel Washington, este deprimant de mic.
Scott Collura – IGN
Denzel-ism-urile par a fi factorul decisiv care face din Safe House un succes.
Jesse Hassenger – Film Critic
un film de gen de duzină
Manohla Dargis – New York Times
Un film foarte eficient, cu urmăriri, explozii, care, surprinzător, se întâmplă să fie foarte bine interpretat.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Succint, aceasta este o poveste despre spion vs spion creată minimalizând dialogurile şi maximizând acţiunea, ceea ce nu este o idee rea în filme, dar o tehnică mult prea utilizată în acest film.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Chiar dacă Safe House ar putea fi prea violent şi nihilist pentru gusturile majorităţii, are câteva scene de acţiune deosebite.
Peter Travers – Rolling Stone
Denzel Washington este un actor mult prea bun pentru a-şi folosi talentul la un film atât de stupid ca Safe House. Iar pe moment ce acţiunea continuă, neastâmpărata licărire în ochii lui Washington creşte ca şi când, la fel ca noi, se luptă să rămână treaz.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Safe House, chiar şi în momentele sale cele mai bune, are foarte puţine atuuri.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)