Știri
 

Sammy’s Adventures 2 (2012)

Aventurile lui Sammy 2

 

Sammy’s Adventures 2 (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.10.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Sammy’s Adventures 2 (2012)

Sammy şi Ray, simpaticele broscuţe ţestoase se bucură de spectacolul magic al vieţii din atol, în timp ce îi călăuzesc pe “nou născuţii” Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Însă, din senin, un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti.

Acolo îl întâlnesc pe căluţul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare. Dar Sammy şi Ray s-au aliat acum cu Jimbo – un peşte gelatinos, un homar arţăgos, Anabel, o caracatiţă fermecătoare şi cu o întreagă familie de pinguini, construindu-şi cu ei propriile planuri de a scăpa de acolo.

În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuţit îi aşteaptă pe micii aventurieri în lupta lor pentru libertate.0

 
Recenzii Sammy’s Adventures 2 (2012)
 
 
Ioana Raluca Popescu – Raluk
Sammy’s Adventures 2 nu uimesc cu nimic, nici la capitolul poveste, nici la capitolul 3D. Macar Jimbo, pestele balon, un fel de Scofield fara tatuaje dar cu un plan practic de evadare, te face sa schitezi un zambet.
Delia – Filme-cărți
Sunt convinsa ca nepotii celor de varsta mea vor fi fericiti sa-i cunoasca pe nepotii lui Sammy si Ray si sa urmareasca noile aventuri ale dragalaselor testoase. Dar bag mana in foc ca si bunicii (unii dintre ei) vor fi incantati de acest film.


Niciun comentariu


    1. Program Cinema Onești 12-18 octombrie | Monichis

    Răspunde


    (obligatoriu)