Știri
 

Savages (2012)

Brutele

 

Savages (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.09.2012
Site oficial:
Savages (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
62%
62


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Savages (2012)

Protagoniştii sunt întreprinzătorii din Lagnuna Beach, Ben (Johnson), un budist pacifist şi împăciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), fost soldat dn marina americană şi fost mercenar, care au afacere extrem de profitabilă ? cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun ? sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viaţă idilică în orăşelul lor din sudul Californiei până în ziua când cartelul mexican Baja decide să intre în afacerea lor şi le impune să le devină parteneri.

Capul cartelului este Elena (Hayek), care conduce cu mână de fier, ajutată de fiorosul Lado (Del Toro). Dar ceea ce ea crede că ar trebui să fie o operaţiune simplă de preluare cu forţa a unei afaceri, se dovedeşte un război în toată regula. Căci cu toţii, inclusiv alunecosul agent DEA (Travolta), corupt şi laş, au subestimat puterea prieteniei care îi leagă pe cei trei.

Aşa începe o serie de manevre şi lupte cu miză pe viaţă şi pe moarte, o brutală bătălie a orgoliilor.1

 
Recenzii Savages (2012)
 
 
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
O revenire în formă a jumătăţii întunecate a lui Stone, Savages este plin de energie brută şi ceva, dar nu prea mult, umor.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Savages reprezintă ceea ce ar fi trebuit Oliver Stone să facă de mai mult timp: un thriller cu multe schimbări de situaţie, fără morală şi provocator, care să fie lipsit de orice relevanţă socială sau politică.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Stone este un regizor care în dese rânduri a lăsat impresia că orice merită realizat merită suprasaturat, iar slăbiciunea sa pentru excese sângeroase de orice fel îi subminează mult din munca sa bună.
A.O. Scott – New York Times
Savages este un noir pe timp de zi, un western, un film despre prieteni drogaţi şi o poveste de dragoste, ceea ce indică faptul că este o zăpăceală. Dar, este, de asemenea, şi foarte captivant.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Savages reprezintă cel puţin o parţială renaştere a jumătăţii sălbatice a regizorului, mai halucinantă, violentă, sexuală.
Eric Kohn – Indie Wire
Indiferent cât de neliniştitor Savages devine, acesta păstrează urme genetice de ADN preluate de la basme.
Savages pare că îl găseşte pe Oliver Stone în cea mai bună formă a sa, încercând orice pentru a crea ceva care să rămână peste timp şi se lasă încă o dată purtat de plăcerea de a realiza filme.
Norm Schrager – Paste Magazine
Probabil că a existat un secret pe platoul de filmare la Savages, care nu a ajuns la toţi cei care trebuia, făcând din Savages o harababură.
Eric D. Snider – Film.Com
Savages reprezintă un film de colecţie marca Stone.


1 comentariu


  1.  

    este un super film, mi-a placut mult ideea trio-ului precum si povestea “verde”, cam brutale unele scene totusi. nici actorii consacrati Benicio del Toro, Travolta si Hayek n-au jucat rau deloc.

    Răspunde


    (obligatoriu)