Știri
 

Scary Movie 5 (2013)

Scary Movie 5

 

Scary Movie 5 (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
19.04.2013
Durata:
85 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
3%
3


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Scary Movie 5 (2013)

Ni se prezintă povestea cuplului Dan (Simon Rex) şi Jodi (Ashley Tisdale), căsătoriţi şi fericiţi, care însă încep să observe că, odată cu sosirea acasă a bebeluşului lor, Aiden, încep să treacă prin nişte experienţe bizare. În scurt timp însă haosul se extinde şi în viaţa profesională a celor doi şi afectează atât cariera de dansatoare de balet a lui Jodi, cât şi pe cea de cercetător a lui Dan. Astfel, cei doi îşi dau seama că familia lor este urmărită de un demon mişel.

Tânărul cuplu, alături de o echipă de experţi şi de o serie întreagă de camere de luat vederi trebuie să găsească o soluţie pentru a scăpa de “intrus” înainte de a fi prea târziu.0

 
Recenzii Scary Movie 5 (2013)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – Anyhela Movies
De la primul film marca fratilor Wayans, totul a luat-o spre o cotitura usor scarboasa si deloc verosimila, pentru ca regizorii sa se tot schimbe prin cele cinci episoade si pentru a se evita orice urma de bun simt.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Scary Movie 5 nu aduce nimic nou sub soare genului parodiei. Alegerea utilizarii ca schelet pentru poveste a povestii din Mama iar in jurul sau, anexandu-se varii elemente din Planet of the Apes, Black Swan si Evil Dead nu functioneaza creand un corp dezlanat si anost. Radem dar nu-i rasul nostru.
Cristina Zaharia – Port.ro
Nu e un film memorabil, nu rămâi cu nicio replică sau gag în cap, îl uiţi, din păcate, aproape imediat după. Însă, dacă sunteţi fanii seriei, o seară, cu prietenii, cu comentarii şi bere, e ok.
Robert – FilmeTari
Această parte a seriei, însă, indiferent dacă o comparăm cu celelalte părți sau cu alte filme total diferite, nu va primi prea multe laude.
Andy Webster – New York Times
Glumele de prost gust sunt de aşteptat.
Amy Nicholson – Los Angeles Times
Chiar şi Charlie Sheen şi Lindsay Lohan cu greu sunt credibili în rolurile în care se interpretează.
Kim Newman – Empire
Fără nici măcar o glumă cinstită, acest film este de o calitate îndoielnică în comparaţie cu celelalte din seria Scary Movie.
Darren Franich – Entertainment Weekly
Cumva, arată mai ieftin chiar decât Paranormal Activity. Şi este şi mai puţin amuzant, totodată.
Max Nicholson – IGN
Dacă este aşa ceva posibil, Scary Movie 5 este mai rău decât predecesorii săi, atingând culmi nebănuite ale stupizeniei şi ale comediei fără haz.
Laremy Legel – Film.Com
O crimă neplăcută la adresa cinematografiei.
Jenny Casablancas – FilmInk
O parodie incredibil de absurdă şi lipsită de glume care se dovedeşte a fi o insultă la adresa propriei sale audienţe într-o mulţime de feluri.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Acest nou film din seria profitabilă Scary Movie este jalnic, dureros de neamuzant.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)