Știri
 

Secret in Their Eyes (2015)

Secretul

 
secretul-poster
secretul-poster
secretul-poster

Secret in Their Eyes (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.12.2015
Durata:
111 minute
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
15%
15


Parerea ta
1 vot

 
Regia
Scenariu
Actori

Sinopsis Secret in Their Eyes (2015)

O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar granițele dintre dreptate și răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, așadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?0

 
Recenzii Secret in Their Eyes (2015)
 
 
Iulia Matache – CinEmil
Imi plac filmele si serialele politiste, cu investigatii si crime, dar filmul asta surpinde ceva in plus, drama unei mame ce nu isi gaseste linistea pana ce cel care i-a omorat fiica nu plateste pentru faptele sale.
Josh Lasser – IGN
Este un film de atmosferă plictisitor, unul care are idei bune, dar sunt înăbușite de propriul scenariu.
Robert Abele – Los Angeles Times
Este ironic cum filmul lui Campanella reprezintă un mix de tonalități, potrivindu-se pentru cineva care a luat o pauză de la a regiza serialul “Law & Order”, deși acest remake are exact punctele unui serial cu avocați.
Stephen Holden – New York Times
Trist de spus: Există mai multă pasiune într-un episod obișnuit din “Law & Order”.
Peter Travers – Rolling Stone
Nu a fost o idee atât de bună realizarea unui remake al thrillerului argentinian care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină. Versiunea americană are o distribuție greșită, este prost gândit și este nelegitim.
Jordan Hoffman – The Guardian
În întunericul din cinematograf, secretul din ochii tăi poate fi reprezentat de faptul că până la revelațiile din actul al treilea ai închis ochii de plictiseală.
Sheri Linden – Hollywood Reporter
Este uneori mai captivant, dar alteori îi lipsește nuanța predecesorului său, și chiar dacă în dese rânduri seamănă mai mult ca un serial TV decât ca o experiență cinematografică, reprezintă un film solid pentru genul său.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
Ceea ce lipsește aici este tensiunea care să te țină cu sufletul la gură, specifică thrillerelor bune.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)