Știri
 

Seeking Justice (2011)

Justiţie pe cont propriu

 

Seeking Justice (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.01.2012
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 11 critici/bloggeri de mai jos.
25%
25


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Seeking Justice (2011)

Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia sa cu Laura (January Jones). Cei doi se bucură de viaţa lor liniştită, cu concerte, barbeque în grădina casei şi, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de şah cu directorul şcolii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, cînd Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiţii. Bătută şi violată, Laura e acum inconştientă în spital, iar Will aşteaptă cu înfrigurare orice semn de îmbunătăţire a situaţiei ei. Will e abordat de un individ foarte prezentabil (Guy Pierce), care îi face oferta de a-şi găsi dreptatea imediat, fără a mai trece prin chinurile şi suferinţele unui proces. Will trebuie să decidă pe loc, aşa că nu stă pe gînduri şi acceptă să intre într-o organizaţie de justiţiari pe cont propriu, ale căror acţiuni sunt pe cît de periculoase, pe atît de înfricoşătoare.1

 
Recenzii Seeking Justice (2011)
 
 
Simona – FilmeTari
Seeking Justice e genul ăla de film spre care pleci fără prea mult entuziasm, convins/ă că o să poţi dormi liniştit/ă vreo două ore. Şi te aşezi cuminte pe scaun şi aştepţi momentul potrivit pentru a închide ochii, însă acel moment nu se mai iveşte şi realizezi cu surprindere că ai în faţă un film chiar bun. Nici pe departe plictisitor.
Luiza Tararache – Raluk
Nu, nu, nu! Seeking Justice este din pacate un must-avoid chiar si pentru iubitorii de filme de actiune, printre care eu nu ma numar. Dar va spun sincer ca ar fi o pierdere de bani/timp.
Andreea Dobre – Film Reporter
Nu ştiu dacă ambiguitatea asta a intenţiilor e ambiguitate şi atât sau o încercare finutză de a trezi moralmente neuronul unei anumite părţi a publicului în timp ce i se oferă ceea ce cere, dar cert e că filmul reuşeşte să te implice şi, mai mult, e o bilă albă în cariera recentă a lui Nicolas Cage.
Robert Abele – Los Angeles Times
Cage se descurcă destul de bine în acest thriller, de altfel banal, regizat de Roger Donaldson, un regizor lipsit de subtilitate.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Donaldson… se pare că și-a pierdut tot talentul pentru a reuși să dea un ritm filmului.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Filmul acesta nu e plictisitor, totuși, iar Cage joacă cu interes fiecare scenă.
John DeFore – Hollywood Reporter
Nici conspirațiile din scenariu și nici interpretarea lui Nicolas Cage nu sunt suficient de ciudate pentru a face acest film bun…
Bill Gibron – Film Critic
În loc să caute dreptatea, acest film ar trebui să caute să ofere entertainment.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Continuu să-l consider pe Cage un actor talentat (deși inconsecvent), dar un film ca Seeking Justice îmi pune la încercare credința.
Kim Newman – Empire
Un thriller lipsit de suspans.
Peter Bradshaw – The Guardian
Acest thriller cu Nicolas Cage începe bine, dar se transformă într-un film haotic pe final.


1 comentariu


  1.  

    Da… chiar daca nu sunt nu stiu ce fan CAGE, ma asteptam la ceva mai bun din partea sa…

    Răspunde


    (obligatoriu)