Știri
 

Serena (2014)

Serena

 
Serena-poster
Serena-poster
Serena-poster

Serena (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.10.2014
Gen:
Durata:
110 minute
Site oficial:
Serena (2014)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
34%
34


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Serena (2014)

În timpul Marii Depresii, George Pemberton (Bradley Cooper) se instalează împreună cu soția sa, Serena (Jennifer Lawrence), în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Deși străină în această regiune deloc primitoare, Serena se impune rapid ca egală a bărbaților care conduc acel imperiu forestier. Descoperă, însă, că soțul ei are un copil pe care l-a conceput cu câțiva ani în urmă în acea regiune cu o femeie simplă, Rachel (Ana Ularu), și devine vulnerabilă și sensibilă, dar, când află că ea nu va putea avea niciodată copii, fericirea mariajului lor se destramă definitiv. Din acel moment, singura sa dorință este aceea de a se răzbuna pe fiul nelegitim al lui George.0

 
Recenzii Serena (2014)
 
 
All in all este un film care te ține în priză, care îți livrează o poveste tragică, dură, rigidă ca o scoarță de copac și asta-i bine.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
o drama jucata frumos, gandita si scrisa pentru personaje ambitioase.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
O mare împlinire a filmului sunt personajele din Serena – nişte eroi tragici, în fond, produsul unui mediu neprietenos, şi a contextului general.
Laura Meleacă – Cinemateca
Susanne Bier s-a transformat mai degraba in dirijor de viori, decat sa ramana la stadiul de regizor, semn ca mana e buna, dar subiectul decent lipseste cu desavarsire…
Delia Marc – Filme-cărți
ca o concluzie, fara punctajul bun al cinematografiei, decorurilor si costumelor si fara contributia meritorie a actorilor, nu as putea da o nota prea mare filmului.
Cristi Mărculescu – marculescu.ro
Serena este un film prost și vina cade în principal pe două zdrențe fiecare cu Oscar în palmares și câlți prin creieri
Gruia – metropotam
Filmul este jucat impecabil, roluri foarte bune facand si actorii care dau viata personajelor secundare. Imaginile sunt de mare efect, de un calm si o frumusete care intra in contrast cu ceea ce se intampla, de fapt, in mica comunitate a taietorilor de lemne.
Adela Ghidoveanu – ProCinema
Serena nu este un film prost, dar reuseste sa iti lase la final un sentiment de frustrare, pentru ca stii ca atat actorii, cat si regizoarea pot mai mult si totusi, cumva, filmul a iesit un fiasco, desi exista atata talent…
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
”Serena” atrage prin costume, imagini si coloana sonoara dar dezamageste atat prin calitatea jocului actorilor distributi in rolurile principale cat si prin scenariul vaduvit de esenta si curaj.
Geoffrey Macnab – The Independent
Problema e că regizoarea Susanne Bier, câștigătoare a premiului Oscar, nu știe ce să facă cu cele două vedete din distribuție.
Peter Bradshaw – The Guardian
Făcând din nou echipă cu Bradley Cooper, Jennifer Lawrence ne oferă o interpretare de o intensitate feroce.
Leigh Singer – IGN
A treia oară nu este cu noroc pentru Jennifer Lawrence și Bradley Cooper, aflați în această adaptare dezamăgitoare.
Angie Errigo – Empire
Din punct de vedere comercial, este un dezastru. Artistic, chiar dacă este departe de perfecțiune, e totuși interesant; doar actorii caristatici din distribuție îl fac aproape acceptabil.
Oliver Lyttelton – The Playlist
E greu de spus cine este de vină: Bier sau scenaristul Christopher Kyle, care a scris și Alexander.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Serena are un singur punct slab: este greu să crezi ceva din tot ce se întâmplă pe ecran, și e chiar mai greu să-ți pese de aceste personaje egoiste.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)