Știri
 

Sette opere di misericordia (2011)

Şapte opere de milostenie

 

Sette opere di misericordia (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.03.2013
Gen:
Durata:
103 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă o recenzie pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Sette opere di misericordia (2011)

Luminiţa este unul din miile de imigranţi ilegali români care duc o viaţă infernală la marginea unui oraş din Italia. Planul fetei, ca al multora dintre ei, este să găsească o cale, chiar şi ilegală, de a evada din mahalaua fetidă a cărei prizonieră este. Pentru a izbândi, Luminiţa încearcă să-l paraziteze pe Antonio, un italian bătrân, bolnav, neputincios şi cam ciudat. Întâlnirea dintre cei doi este greu de descris. O poveste tristă şi, probabil, controversată pentru publicul de ambele părţi.0

 
Recenzii Sette opere di misericordia (2011)
 
 
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Principal performanţă a tinerilor fraţi De Serio, aflaţi acum la primul lor lungmetraj de ficţiune (după alte patru documentare şi scurtmetraje) este aceea de a aborda un subiect grav într-o formulă cinematografică îmbinând armonios forţa şi sugestia, visceralul şi subtilitatea.
Mihaela Stefan – Filme-cărți
Am apreciat jocul lui Roberto Herlitzka (în rolul lui Antonio) şi a Olimpiei Melinte (în rolul Luminiţei) care şi-au folosit din plin talentul actoricesc pentru a-şi exprima stările sufleteşti numai prin intermediul mimicii, apelând foarte puţin sau aproape deloc la dialog.
Ioana Raluca Popescu – Raluk
Scenariul este sarac iar filmul se bazeaza pe filmarile si cadrele fixe, accentul pus pe sunete, peisaje si culori, iar personajele nu fac altceva decat sa graviteze prin cadru privind grav, fara sa ofere nimic in plus pentru a intelege dincolo de ocheadele patrunzatoare.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)