Știri
 

Seventh Son (2014)

Al şaptelea fiu

 

Seventh Son (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.01.2015
Durata:
102 minute
Site oficial:
Seventh Son (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
60%
60


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Seventh Son (2014)

Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie.0

 
Recenzii Seventh Son (2014)
 
 
Alice Mircescu – Am Doar 18 Ani
O nouă poveste magică începe cu al şaptelea fiu.
Emil Călinescu – CinEmil
E spectaculos, bine construit, suficient de usor incat sa poata fi vazut si de copii, suficient de intunecat incat sa atraga si publicul mai matur.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Daca aveti nevoie de un film care imbina aventura si fantasticul in mod usurel si relaxant, look no further – Seventh Son e filmul potrivit.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Folosește o echipă de top, dar nu aduce nimic nou, investind mult în efecte și locuri speciale, dar prea puțin într-o poveste originală, de care să-i pese cuiva.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)