Știri
 

Sex Tape (2014)

Sex Tape

 

Sex Tape (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.07.2014
Durata:
90 minute
Site oficial:
Sex Tape (2014)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
19%
19


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Sex Tape (2014)

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc – de ce nu? – să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în THE JOY OF SEX.

Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică. Cuprinşi de panică, ei îşi petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze nişte prieteni, să-l păcălească pe şeful lui Annie – şi toate astea doar pentru a-şi recupera filmuleţul, dar şi reputaţia, sănătatea şi, cel mai important, mariajul.0

 
Recenzii Sex Tape (2014)
 
 
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Jake Kasdan și Kate Angelo au făcut totul cât se poate de neverosimil, de la prezentarea situațiilor până la jocul actorilor, dar, prin comparație cu alții care au realizat cu succes acest lucru, ei au omis faptul că proiectul lor nu se axează pe parodie, satiră sau ironie fină, ci pe multă maimuțăreală lipsită de haz care însoțește intriga plictisitoare.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“Sex Tape” ar fi putut cadea in propria capcana, dand un randament spre zero, daca glumele ar fi devenit prea nesimtite.
Xan Brooks – The Guardian
Este uneori amuzant și exagerat de doritor să placă.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Din moment ce este o comedie, multe s-ar fi trecut cu vederea, dacă filmul ar fi fost consistent în a genera râsete, dar momentele amuzante sunt la fel de dezordonate precum viața sexuală a cuplului principal.
A.O. Scott – New York Times
Principalul motiv pentru care Sex Tape, deși deseori cât de cât amuzant, eșuează să se califice ca film de comedie îl reprezintă absența unui conflict real sau o complicație.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Este unul film cu o singură glumă, care se simte ca un film cu doar o singură glumă.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Cameron Diaz și Jason Segel nu pot salva această dezordine absurd regizată și cu un scenariu ridicol.
Jim Vejvoda – IGN
Ca un film pentru o întâlnire, se poate și mai rău decât acest drăguț Sex Tape.
Cara Nash – FilmInk
În loc să exploateze premisa pentru a oferi ceva onest, acest film ajunge să fie o comedie prea ca la carte.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)