Știri
 

Sherlock Holmes:A Game Of Shadows (2011)

Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor

 

Sherlock Holmes:A Game Of Shadows (2011) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.12.2011
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 17 critici/bloggeri de mai jos.
66%
66


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Sherlock Holmes:A Game Of Shadows (2011)

Sherlock Holmes a fost întotdeauna cel mai deştept om din încăpere… până acum. O nouă minte strălucită, din păcate criminală, este în libertate – Profesorul Moriarty (Jared Harris) – şi nu numai că îi este egal lui Holmes ca intelect, dar capacitatea lui de a face rău, combinată cu lipsa conştiinţei ar putea să îi confere un avantaj asupra renumitului detectiv.
Când Prinţul încoronat al Austriei este găsit mort, probele, aşa cum le-a interpretat Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), duc spre sinucidere. Dar Sherlock Holmes deduce că prinţul a fost victima unei crime – care este doar o mică piesă dintr-un puzzle mult mai mare şi mult mai monstruos, pus la cale de Profesorul Moriarty.3

 
Recenzii Sherlock Holmes:A Game Of Shadows (2011)
 
 
Iulia Blaga – HotNews
Dar chiar daca alchimia dintre Robert Downey, Jr. si Jude Law inca exista, ceva ii lipseste filmului care pe langa clasicele filme englezesti e ca gimnastica aerobica pe langa yoga.
Daniela Enaşcu – Cineblog
Au trebuit să treacă aproape 12 luni pentru ca cinematografele să aducă ceva bun în anul 2011. Culmea, pentru prima dată, continuarea este mult mai bună decât filmul original (“Sherlock Holmes” – 2009).
Avem de-a face cu un film-organism-viu, cu o structură-miocard: o secvență concentrată, alertă, constrângătoare imitând parcă o sistolă (contracția miocardică), urmată de una relaxată, dialogală imitând o diastolă narativă.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Marele atu al filmului nu sunt nici exploziile şi nici secvenţele de acţiune, ci chimia excelentă dintre Downey Jr. şi Jude Law.
OanaVo – metropotam
Sherlock Holmes: A Game of Shadows este un joc de metafore, de indicii care te tin “captiv/a” in scaunul de cinematograf inca de la inceput si care, cu greu, te elibereaza la final.
Peter Travers – Rolling Stone
Regizorul Guy Ritchie a făcut-o din nou. Într-un act de neglijență criminală, l-a irosit pe Robert Downey Jr. – un actor cu dexteritatea perfectă pentru a-l interpreta pe Sherlock Holmes
Betsy Sharkey – L.A. Times
Așa cum Johnny Depp l-a creat atât de frumos pe diabolicul Jack Sparrow, Downey i-a dat un stil propriu sarcasticului Sherlock. Caz închis.
Peter Bradshaw – The Guardian
Este o mare distracție și e alegerea perfectă pentru cei care caută tresăriri de emoții și râsete de Crăciunul acesta.
A.O. Scott – N.Y. Times
Un film poate fi atât de hiperactiv și de plictisitor în același timp? Deștept și idiot? Dacă regizorul este Guy Ritchie, întrebările își găsesc singure răspunsul.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Dacă ar fi vrut, Ritchie ar fi putut face un Holmes clasic, în schimb, însă, îl abordează ca pe ceva complet nesemnificativ.
Bill Gibron – Film Critic
Sherlock s-a întors într-unul dintre cele mai bune filme ale lui Guy Ritchie.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Ce-ar trebui să faci este să lași deoparte amintirile despre poveștile lui Conan Doyle și să te bucuri într-o noapte din iarna asta de un film cu adevărat distractiv.
Ian Nathan – Empire
Un sequel îndrăzneț – mai mare, mai bun, mai amuzant
Drew McWeeny – HIT FIX
Prefer partea asta pentru că am impresia că personajele negative sunt contruite mai bine
Todd Gilchrist – Indiewire
este un sequel solid, antrenant și antidotul perfect pentru filmele serioase din sezonul acesta
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
noile aventuri ale lui Holmes și ale lui Watson sunt exact pe gustul publicului tânăr.
Chris Tilly – IGN
de data asta, filmul eșuează în a se ridica la nivelul originalului; cu Sherlock Holmes: A Game of Shadows, această franciză pare să fi făcut un pas înainte și doi înapoi.


3 Comentarii


 1.  

  Vreau sa ma uit la el, acum astept ceva liber, si cum e vacanta… momentul oportun.
 2.  

  Abia astept sa il vad !
 3.  

  d-abia astept sa apara varianta dvdrip :x efecte de nota 10

  Răspunde


  (obligatoriu)