Știri
 

Sicario (2015)

Sicario: Asasinul

 
sicario-poster
sicario-poster
sicario-poster

Sicario (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
18.09.2015
Durata:
121 minute
Site oficial:
Sicario (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
74%
74


Parerea ta
7 voturi

 
Actori

Sinopsis Sicario (2015)

La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale.

Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.1

 
Recenzii Sicario (2015)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„Sicario” sustine momentele de tensiune prin scenele lungi, violente, care doar premediteaza o concluzie fara compromisuri. Un efort sustinut de intrepretari care iti sufoca orice protest pentru ca dinamica performantelor este senzationala!
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Sicario este o poveste despre o răzbunare fără limite, în care îi cad pradă nu doar cei aflați în diverse grade de vinovăție, ci și aceia – precum protagonista – care au o imagine idealizată asupra binelui.
Emil Călinescu – CinEmil
Rolul feminin il trage mult in jos, atat ca interpretare, cat si rolul in sine. E bine, totusi, ca avem in oglinda interpretarea magnifica a lui Benicio Del Toro.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Cu un puternic mesaj social si politic, Sicario este departe de ceea ce ma asteptam sa fie din trailer, si nu in mod negativ.
A.O. Scott – New York Times
După o vreme, aceste sunete și imagini încep să se simtă ca expresii ale tehnicii, iar ele devin în același timp stupide și senzaționale, iar în loc de un film despre violență ajungem să vedem doar un nou film violent.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Filmul reușește să fie inteligent și dezordonat, în același timp, de multe ori chiar în aceeași scenă.
Peter Travers – Rolling Stone
Pregătește-te pentru cea mai tensionată prezentare a violenței în războiul contra drogurilor.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Este un film căruia îi lipsește tensiunea adevăratelor thrillere mărețe, dar există în acel aer rarefiat al producțiilor rafinate de valoare și cu o distribuție fără greșeală.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Puține filme de acest gen sunt atât de puternice și de super realizate precum Sicario.
Leigh Singer – IGN
[…] nimic care să te atragă.
Gregory Ellwood – HitFix
Un thriller cu un ritm lent, care are multe de spus despre actualul război american împotriva drogurilor.
Peter Bradshaw – The Guardian
Luat ca un thriller de acțiune, confirmă.


1 comentariu


  1.  
    5%

    In sfarsit am avut ocazia sa vad un film la cinema care sa ma tina in asa suspans mare ,dupa ce am vazut saptamana trecuta porcaria aia de labirintu.Filmul sicario merita vazut la cinema ,pentru actiunea lui ,este un film foarte bun,dar care vreau sa il mai vad odata cand va aparea pe net ,ca nu am inteles chiar bine povestea filmului,a fost cam greoi.Oricum merita atentia si banii si este un film numai bun pentru un drum la cinema ,are actiune si nu plictiseste.IL recomand nota mea 10
  1. Filme bune in aceasta toamna la cinema

Răspunde


(obligatoriu)