Știri
 

Snitch (2013)

Capcana

 

Snitch (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.03.2013
Durata:
112 minute
Rating:
NR-15 Nerecomandat sub 15 ani
Site oficial:
Snitch (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
42%
42


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Snitch (2013)

Un tată (Dwayne Johnson) porneşte într-o misiune sub acoperire în cadrul departamentului de narcotice pentru a-şi elibera fiul arestat pe nedrept după ce i s-a înscenat o afacere de amploare cu droguri.0

 
Recenzii Snitch (2013)
 
 
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Tranziţia la genul de acţiune se face gradual – şi, din păcate, în detrimentul filmului, care dă impresia că Waugh ar fi mai aplecat spre prima latură, decât spre a doua: construcţia dramaturgică e destul de liniară, iar regia are mai degrabă ritmul moderat al unei drame de familie decât vivacitatea punctată de şocuri a unui thriller.
Mihaela – Filme-carti
Povestea lui John Matthews nu e decat o calatorie plina de tensiune si drama prin sufletele chinuite ale unor eroi reali sau imaginari, luptandu-se cu incercarile vietii si incercand sa iasa invingatori.
Ioana – FilmeTari
Privit per ansamblu, este un film care are multe sclipiri de originalitate dar cred că totul se datorează faptelor reale pe care scenariul este bazat decât modului în care acesta este realizat.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Filmul încearcă să prezinte în tonuri gri, criticând vag, războiul împotriva drogurilor, dar absurditatea ideii reliefată de scenariu sfârşeşte prin a transforma paleta sa morală într-o nuanţă de maro murdar.
William Goss – Film.Com
Un film mai puternic ar fi putut avea un răufăcător mai distinctiv decât Benjamin Bratt, un actor principal mai comun decât Hulk Johnson, precum şi o concentrare mai mare asupra întreprinderilor americane de antreprenori.
Stephen Holden – New York Times
În ciuda violenţei sale, Snitch nu se dezintegrează într-un zgomotos nonsens.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Prea multă vorbărie şi prea puţină acţiune.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Neobişnuit pentru acest gen, Snitch este un film în care îţi vei aminti mai mult personajele şi actorii decât momentele de acţiune.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)