Știri
 

Soshite chichi ni naru/Like Father, Like Son (2013)

Aşa tată, aşa fiu

 

Soshite chichi ni naru/Like Father, Like Son (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
21.02.2014
Gen:
Durata:
121 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 12 critici/bloggeri de mai jos.
67%
67


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Soshite chichi ni naru/Like Father, Like Son (2013)

Povestea unui tată, om de afaceri de succes, care află că micul său fiu nu e cel adevărat, biologic, care a fost de fapt schimbat la naştere.

Acum este în faţa unei decizii extrem de importante: îl va alege pe fiul său biologic de care a aflat abia acum? Sau îl va creşte în continuare pe cel “anonim”, la fel cum a făcut-o şi până acum, ca şi cum ar fi propriul său copil? Trebuie să aleagă.0

 
Recenzii Soshite chichi ni naru/Like Father, Like Son (2013)
 
 
Cristina Zaharia – Port.Ro
Unul din rarele filme care te provoacă la implozie de întrebări chiar în timpul vizionării. Lucru rar în ultimul timp, tocmai de aceea frumos de văzut.
Delia Marc – Filme-carti
Si in ciuda incarcaturii extrem de dramatice, filmul nu transmite tensiune, nu raneste, nu striveste … el cutremura pur si simplu printr un fel de pace interioara a intelegerii vietii, sigur ca o pace plina de compasiune, bine strunita mental si psihic, dar care transmite speranta unui viitor fericit pentru toti protagonistii.
Manohla Dargis – New York Times
Dl. Hirokazu creează, din nou, două personaje încântătoare ale căror vieți sunt, cu o violență emoțională imensă, schimbate complet.. chiar de adulții care ar fi trebuit să aibă grijă de ele.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Povestea despre copii schimbați la naștere poate părea ca o telenovelă, dar ceea ce vedem pe ecran este foarte emoționant și plin de înțeles.
Simon Crook – Empire
O nouă încântare realizată de Kore-eda.
Eric Kohn – IndieWire
Povestea funcționează frumos ca o idee, dar Kore-eda nu reușește să transmită aceleași sentimente prin care personajul principal trece.
Barbara Scharres – RogerEbert.Com
Scenariul lui Kore-eda este simplu și direct; unii ar putea spune că este chiar copilăresc. Totuși, ceea ce contează este finalul realizat prin emoție.
Deborah Young – Hollywood Reporter
Chiar și fanii lui Kore-eda ar putea să se simtă dezamăgiți cu un film drăguț, dar care nu reușește să transmită emoție.
Peter Bradshaw – The Guardian
Filmul despre schimbul de băieți al lui Hirokazu Kore-eda este încă o dramă naturală realizată în Japonia contemporană, dar îi lipsește nuanțele și inovația filmelor sale anterioare.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Este construit să fie o versiune austeră a unui film siropos care să placă publicului, iar chiar asta este, deși cu o ciudată excentricitate a schimburilor culturale în centrul său.
Tim Grierson – Paste Magazine
Poate că este convențional în unele lucruri, dar puterea emoțională se dovedește prea copleșitoare pentru a fi trecută cu vederea.
Calum Marsh – Film.Com
Mult prea structural și cu nuanțele obișnuite ale lui Kore-eda.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)