Știri
 

The Stag (2013)

Bărbaţi mişto

 

The Stag (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.11.2014
Durata:
94 minute
Site oficial:
The Stag (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
65%
65


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis The Stag (2013)

Fionan (Hugh O’Conor) este genul de bărbat modern, dar liniştit, căruia nu-i plac petrecerile burlacilor. Totuși, e dispus să participe la petrecerea lui de dragul logodnicei sale. Viitoarea mireasă, Ruth (Amy Huberman), îl convinge pe Davin (Andrew Scott), cavalerul de onoare, să meargă cu mirele şi prietenii lui “măcar la munte” înaintea nunţii, chiar dacă este mijlocul lunii noiembrie.
Fără prea multă tragere de inimă, Fionan acceptă să meargă, dar continuă să facă tot posibilul pentru a-l împiedica pe fratele lui Ruth, un mascul Alfa notoriu cunoscut sub numele de “Bormaşina” (Peter McDonald), să li se alăture şi să le distrugă weekend-ul liniştit. Cu toate acestea, Bormaşina îi găseşte şi îi îndrumă pe toţi într-o emoţionantă şi hilară călătorie de auto-descoperire, în sălbăticia zonelor muntoase specifice Irlandei.0

 
Recenzii The Stag (2013)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Bărbaţi mişto nu revoluţionează formula aventurilor în care orice se poate întâmpla prost se şi întâmplă şi nici nu deschide noi direcţii în genul “bromance”, dar are o savoare irlandez-europeană pregnantă, este imprevizibil şi ataşant şi oferă câteva surprize plăcute pe parcurs, numai bune să transforme cele 94 de minute ale filmului într-o experienţă agreabilă.
Andreea Verde – Metropotam
O comedie misto este o comedie irlandeza care se termina cu toata lumea cantand One de la U2, asa ca mergeti la cinema si comandati niste Barbati misto, caci veti pleca cu zambetul pe buze si cu gandul la vacante salbatice. E un film de vazut in gasca mare si zgomotoasa.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Prea multe clișee și personaje foarte slab conturate.
John DeFore – Hollywood Reporter
Cu clișee, dar o comedie eficientă.
Geoffrey Macnab – The Independent
Direcția filmului este previzibilă, iar finalul este oribil de sentimentalist, dar Butler reușește să-și exprime punctul de vedere despre masculinitate, încredere și prietenie într-un mod suficient de caraghios.
Mike McCahill – The Guardian
Unul sau două piese nu se leagă, dar ideea filmului funcționează de fiecare dată când co-scenaristul/regizorul John Butler se oprește să admire ce este în jur.
Damon Wise – Empire
O comedie irlandeză cu suflet, distractivă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)