Știri
 

Star Trek Into Darkness (2013)

Star Trek În întuneric 3D

 

Star Trek Into Darkness (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
17.05.2013
Durata:
129 minute
Rating:
AP-12
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 21 critici/bloggeri de mai jos.
74%
74


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Star Trek Into Darkness (2013)

Membrii echipajului de pe Enterprise sunt chemaţi să se întoarcă acasă, când descoperă că o forţă de neoprit din interiorul organizaţiei a aruncat în aer flota şi tot ce însemna aceasta, lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.

Având acum o problemă personală care cere rezolvare, căpitanul Kirk începe vânătoarea în zona de război pentru a captura un singur om care s-a transformat într-o armă de distrugere în masă.

Eroii noştri se aruncă într-o luptă supremă pe viaţă şi pe moarte, ca un joc de şah periculos, în care iubirea e pusă la încercare, prieteniile de-o viaţă sunt distruse, şi în care trebuie făcute sacrificii pentru singura familie pe care Kirk o mai are în viaţă: echipajul său.0

 
Recenzii Star Trek Into Darkness (2013)
 
 
Mihai Kolcsar – KoolHunt
Desi are peste doua ore, filmul nu-si pierde niciodata inertia, oferind a varietate boagata de experiente, iar felul cum e construit il face abordabil si pentru oamenii care pana acum nu au fost interesati de aventurile echipei spatiale.
Dragoş Marin – Film Reporter
spectacolul pe care îl livrează, deşi impecabil pixelat, e bombastic, incoerent şi cu un scenariu de-a dreptul insultător. Iar viziunea lui Abrams, care crede că steadicam-ul e supraevaluat, are nevoie de 3D ca sarmalele de murături.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
filmul este o experienta ce nu poate fi lasata decat prada admiratiei. Indiferent ca l-ai privit pe Kirk cu chipul lui William Shatner sau il cunosti abia acum cu ajutorul lui Chris Pine, stii ca te va duce “where no man has gone before”.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Iar după ce J.J. Abrams şi echipa reuşesc să facă un film în care nu e timp să te plictiseşti, pentru că există acţiune, miză, conflicte, vocea din off de pe generic te va face să simţi fiori în tot corpul.
Cosmin Mihai – Am doar 18 ani
Datorită celor 132 de minute de echilibru dintre poveste, interpretare, efecte vizuale, coloană sonoră, regie și montaj, și a unui personaj negativ aproape perfect, Star Trek Into Darkness poate fi considerat superior predecesorului său.
Mihaela Mandru – Filme-cărți
“Star Trek Into Darkness” vi se va intipari in memorie pentru ca este minunat, superb, seducator, a da.. si raaaauuuu.
Ioana – FilmeTari
Star Trek Into Darkness nu-i va dezamăgi pe cei care au apreciat prima parte, și nici pe vechii trekkies, chiar dacă viziunea creatorilor se distanțează de cea a filmelor originale.
Gruia – metropotam
Revelatia filmului este, fara nicio indoiala, Benedict Cumberbatch in rolul teribilului Khan. As fi putut sa ma uit la un film intreg doar cu el in rolul principal, pe langa care ceilalti actori par rupti dintr-un film pentru copii.
Cristina Zaharia – Port.ro
Un reboot încântător şi mai mult ca sigur o bornă pentru viitoare continuări.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
efectele speciale si intriga isi fac datoria, Cumberbatch are toate sansele sa primeasca nominalizarea la Best Villain la anul in cadrul premiilor MTV Movie Awards iar tandemul Pine/Quinto are chimie pe ecran.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Este tot ce ți-ai putea dori de la un film Star Trek.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Este pur și simplu distracție nerușinată și ar trebui să-i satisfacă pe toții fanii Star Trek de pretutindeni.
A.O. Scott – HotNews
în tentativa de a câștiga cât mai mulți bani, dl. Abrams a lăsat deoparte mult din ceea ce era caracteristic unui film Star Trek și, mai rău, a sacrificat și umanismul care susținea această franciză.
Anthony Quinn – The Independent
Star Trek Into Darkness nu este un dezastru – are prea mulți oameni competenți de parte sa.
Peter Bradshaw – The Guardian
Noul Star Trek al lui JJ Abrams este la fel de strălucitor ca și primul
Ian Freer – Empire
Într-un fel, titlul este înșelător. Into Darkness este distracție, este amuzant, este spectacol și e captivant.
Oliver Lyttelton – The Playlist
la final, rămâi cu un sentiment de insatisfacție.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Întreaga producție pare o uriașă mașinărie construită să ofere acțiune la maximum pentru două ore; și își îndeplinește cu precizie scopul, dar fără stil și personalitate.
Drew McWeeny – HIT FIX
O bucată de entertainment de calitate, cu unele dintre cele mai emoționante interpretări actoricești pe care le-am văzut în ultima vreme.
James Fletcher – FilmInk
Star Trek Into Darkness este un film mare, aducându-și contribuția la ceea ce au construit predecesorii săi și păstrând spiritul acestei francize.
Lucy O’Brien – IGN
Deși poate că nu va fi cel mai sofisticat spectacol sci-fi pe care-l vei vedea anul acesta, Into Darkness va fi cu siguranță cel mai distractiv.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)