Știri
 

Step Up 3D (2010)

 

Step Up 3D (2010) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
03.09.2010
Site oficial:
Step Up 3D (2010)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
37%
37


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Step Up 3D (2010)

Step Up 3D nu se dorește a fi mai mult decât un film de divertisment, profitând din plin de noua tehnologie de redare vizuală, cu trei dimensiuni. Povestea și conturarea personajelor pare că există numai pentru că trebuia să fie acolo în scopul de a crea spațiul de desfășurare al dansurilor.0

 
Recenzii Step Up 3D (2010)
 
 
Ioanina Pavel – raluk.ro
Al treilea episod din Step Up, redat in 3D, nu adauga nimic nou la fundatia subreda construita de primele doua “dansuri ale dragostei” in 2D, este doar more of the same: mai mult material taiat grosolan pe acelasi tipar.
Kevin Thomas – LA Times
Un antrenant cadou de vară pentru toate vârstele, ”Step UP 3D” sărbătorește puterea transformatoare a dansului.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
”Step Up 3D” nu este, în termeni dramaturgici, un film bun, dar este primul film din ultima vreme care se folosește de tehnologia 3D nu doar ca un magnet de marketing; se îndreaptă către un mod original de a realiza un muzical.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Lăsând la o parte povestea, acest sequel se revanșează pe ringul de dans.
Mike Hale – NY Times
La un anumit moment, în ”Step Up 3D”, există un număr ca niciunul în film. Fiind un remix al lui Fred Astaire, versiunea din ”I Won’t Dance”, este cel mai vizibilă încercare de a păși pe urmele lui Astaire și singurul dans memorabil al filmului. Iar asta nu datorită coreografiei, care este ho-hum, ci pentru că ajută la transpunerea poveștii, ducând tentativa de idilă dintre Moose și Camille câțiva pași mai departe.
Philip French – The Guardian
Cu siguranță, nu aș încuraja pe nimeni să vadă filmul acesta.
Pete Zahut – Ain’t it Cool News
Ca să ne înțelegem: mi-au plăcut Step Up și Step Up 2: The Streets.Cred că sunt filme pline de clișee, dar actorii principali aveau ceva care îi făceau plăcuți, iar câteva scene de dans au fost excelente. Cu acestea fiind spuse, lasă-mă să-ți spun că Step Up 3D este cel mai prost realizat film din toate timpurile !!! Dumnezeule, cât de prost a fost !
Mamta Bhatt – Film Ink
Firul narativ fiind un mare clișeu, este clar că există doar pentru a reprezenta o pauză între scenele de dans. Totuși, dacă poți trece peste lacunele din scenariu, merită să îi dai o șansă.
Anna Smith – Empire
În timp ce scenele de dans ies de pe ecran, replicile – și scenariul plin de clișee – sunt redate cu o răsunătoare nepricepere.
Laremy Legel – Film.com
Step Up 3D este perfect pentru exact ceea ce încearcă să realizeze. Adică este un film despre dans, în primul rând, iar povestea este pe ultimul plan.
Bill Gibron – FilmCritic
Deși îi lipsesc povestea, dezvoltarea personajelor, credibilitatea narativă, Step Up 3D reușește un singur lucru 100% perfect. Dovedește că, planificat dinainte, un divertisment fără acțiune se poate folosi inteligent de adițiunea unei noi dimensiuni pentru a aduce ceva nou mixului vizual.
Michael Rechtshaffen – China Post
Adevăratele vedete ale filmului sunt coreografii. Condusă de Jamal Sims și înarmată cu un arsenal de orice ar arăta extraordinar în 3D, echipa sa de coreografi atinge elementele potrivite pentru ca spectatorii să fie plăcut impresionat.
Anthony Quinn – The Independent
Disputele de pe ringul de dans sunt atât de frenetice, încât nu-ți dai seama cine va câștiga, dar cel puțin când se dansează nu se vorbește.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Dansuri memorabile, poveste de uitat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)