Știri
 

Step Up Revolution (2012)

Dansul Dragostei 4: Revoluţia

 

Step Up Revolution (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
07.09.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 8 critici/bloggeri de mai jos.
42%
42


Parerea ta
niciun vot

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Step Up Revolution (2012)

Emily, fiica unui om de afaceri bogat, vine la Miami ca să devină dansatoare profesionistă. Aici ea se îndrăgosteşte de Sean, liderul unui dance crew specializat în flash mob-uri extrem de elaborate, cunoscut sub numele “The Mob”. Atunci când un prosper om de afaceri vrea să investească în dezvoltarea cartierului trupei de dans, prin demolarea unei zone şi relocarea a mii de oameni, Emily trebuie să-şi unească forţele cu Sean şi “The Mob”, pentru a transforma arta şi dansul într-un protest artistic.

Pentru a câştiga concursul, cei doi au nevoie de o sponsorizare importantă. Tatăl ei ar putea să o ajute, dar fata nu apelează la el, mai ales că acesta vrea să transforme cartierul în care îşi desfăşoară activitatea trupa şi concendiază sute de angajaţi.

Împreună cu colegii de trupă, cei doi încep o adevărată revoluţie, fiind dispuşi să-şi sacrifice toate visurile de o viaţă pentru cea mai nobilă cauză: salvarea comunităţii în care au crescut.1

 
Recenzii Step Up Revolution (2012)
 
 
Delia – Filme-cărți
Pentru iubitorii acestui gen de muzica si dans, filmul este o delectare, pentru ca ofera cateva montari coregrafice exceptionale
Mark Olsen – Los Angeles Times
stilul frenetic de montaj face din acest film unul în care îți este dificil pur și simplu să te bucuri văzând trupurile oamenilor mișcându-se în spațiu.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
OK, OK. Dansează bine şi au o coreografie bine realizată. Poţi merge să vezi filmul pentru asta şi să treci cu vederea povestea stupidă.
Neil Genzlinger – New York Times
Nimeni nu merge la Step Up pentru poveste sau pentru romantism. Numai momentele de dans contează.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Mai mult nu este în mod necesar mai bine, chiar și atunci când vine vorba despre trupuri superbe și mișcări lascive de dans.
Peter Bradshaw – The Guardian
Franciza Step Up pășește pentru a patra oară, cu nerușinare și fără timiditate, în rândul filmelor de dans tipice, de data aceasta, acțiunea având loc în Miami.
William Goss – Film.com
Totul e atât de previzibil și de banal pe cât pare
Allen O’Brien – The Times of India
Dacă tot ce vrei este să vezi dans, atunci nu vei fi dezamăgit(ă).


1 comentariu


  1.  

    este genial filmul, de-abia astept sa-l vad, de cand i-am vazut reclama la cinema, greattt

    Răspunde


    (obligatoriu)