Știri
 

Stockholm (2013)

Stockholm

 

Stockholm (2013) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.02.2015
Durata:
90 minute
Site oficial:
Stockholm (2013)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
83%
83


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Stockholm (2013)

Totul se întâmplă într-o singură noapte. O noapte banală pentru el, dar una ieşită din comun pentru ea. Nu îşi dau seama, dar după această unică noapte vor fi legaţi pentru totdeauna.0

 
Recenzii Stockholm (2013)
 
 
Florian-Rareş Tileagă – Liternet
Forţa poveştii merge, practic, din aproape în aproape, replicile cad pe tine ca nişte ace iar în 90 de minute de film pur şi simplu uiţi să-ţi schimbi poziţia în fotoliu.
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Este un film care pune accentul pe “i” atunci când susține că unele cuvinte pot valora atât de puțin pentru cel care le spune și atât de mult pentru cel care le aude.
Lucian Maier – Film Sense
Aici totul e doar de suprafață, însă nu ca abordare-cinematografică-a-superficialității/suprafeței, ci ca maximă adîncime atinsă.
Marian Iuga – Film Sinopsis
Stockholm merită apreciat pentru modul în care ne-a prezentat o poveste despre cuceririle de-o noapte și despre consecințele ce pot să apară. Interpretarea oferită de cei doi actori e autentică. Personajelor lor conving chiar și atunci când își schimbă complet atitudinea.
Jonathan Holland – Hollywood Reporter
O meditație minimalistă și răvășitoare asupra pericolelor cu care se confruntă iubirea adolescentină, care atrage atenția asupra acestui regizor, unul care și-a creat deja un stil propriu.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)