Știri
 

Stolen (2012)

Jaf contra cronometru

 

Stolen (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
30.11.2012
Site oficial:
Stolen (2012)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--
N/A


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Stolen (2012)

Un hoţ disperat, Will Montogomery (Nicolas Cage) are doar 12 ore ca să fure 10 milioane de dolari şi să-şi salveze fiica de fostul său partener, Vincent.

Hotărât să-şi ia revanşa pentru un jaf major care s-a sfârşit prost, Vincent (Josh Lucas) îi răpeşte fiica (Sami Gayle) lui Will, cel care i-a fost la un moment dat complice, şi o ameninţă cu moartea, dacă nu primeşte banii în 12 ore.

În timp ce copila sa este ţinută ostatică într-un taxi condus la întâmplare pe străzile din New Orleans, Will, disperat, apelează la ajutorul unui vechi asociat (Malin Akerman), pentru a-l ajuta să ducă la bun sfârşit jaful care îi va salva viaţa fetiţei sale.0

 
Recenzii Stolen (2012)
 
 
Marian Iuga – Film Sinopsis
Stolen e printre cele mai proaste heist movies ale ultimilor ani. E atât de penibil încât n-ar face audienţă nici la tv. E atât de gol ca şi conturile lui Cage.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Cea mai mare perioadă de timp în care povestea are logică durează pentru aproape 40 de secunde, iar toate faptele stupide care se petrec fac foarte dificil să iei în serios filmul. Dar, cel puţin are decenţa să nu ne ceară asta niciodată.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)