Știri
 

StreetDance 2 (2012)

Dansul străzii 2

 

StreetDance 2 (2012) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
25.05.2012
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 7 critici/bloggeri de mai jos.
28%
28


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis StreetDance 2 (2012)

Ash, un dansator deosebit de talentat, decide să plece la Paris pentru a-şi cunoaşte idolii, renumita trupă Invincibilii. Spre ghinionul său, momentul întâlnirii nu decurge aşa cum şi-a imaginat şi este luat peste picior într-un mod brutal de membrii trupei.

Deprimat şi debusolat, Ash îl cunoaşte la scurt timp pe Eddie şi pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a cărei frumuseţe îi răpeşte inima. Negăsind altă soluţie pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan îndrăzneş şi, alături de Eddie, cutreieră Europa în căutarea celor mai buni dansatori pe care să-i reunească într-o nouă trupă.

Astfel ar avea atât şansa de a îşi lua revanşa faţă de Invincibili, cât şi de a o avea aproape pe Eva. În final, tânăra dansatoare acceptă să li se alăture, completând coregrafia spectaculoasă a trupei cu o îmbinare nemaivăzută a streetdance-ului cu mişcările exotice de salsa.

Povestea lor de dragoste devine astfel posibilă pentru Ash, dar oare va fi el suficient de curajos să îşi ducă planul la bun sfârşit?2

 
Recenzii StreetDance 2 (2012)
 
 
Delia – Filme-cărți
Un mesaj plin de umanitate despre nazuintele tineretului, despre faptul ca singuratatea individuala si marginalizarea sociala nu mai conteaza atunci cand te exprimi prin dans, dar si reversul – si anume ca dansul cere precizie, control, disciplina si canalizarea pasiunii.
Dorin Apavaloae – Raluk
Pentru un film la care s-a muncit atata, StreetDance 2 poate primi doar urmatoarele calificative: previzibil, sablonard, bun de vazut cand chiar nu mai ai la ce merge!
Helen OHara – Empire
Un 3D ieftin și un montaj prost distrag atenția de la momentele, recunosc, bune de dans, dar în afară de acestea nu-ți oferă niciun alt motiv pentru a-l viziona.
Peter Bradshaw – The Guardian
Acesta este exemplul faptului că genul filmelor de streetdance nu s-a maturizat, dar există şi câteva elemente pline de energie aici.
Nadine Von Cohen – The Vine
Streetdance 3D a fost stupid. Streetdance 2 3D este îngrozitor.
Nicholas Descalzi – Film.com
Arată ca un videoclip rigid, care nu poate fi comprimat în ceva solid, cu o poveste superficială, care îl trage în jos.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Oboseala de la 3D poate însemna că scenele de dans nu arată exact ca precedentele, dar dacă vei merge la acest film pentru mişcările impresionante, nu te va dezamăgi.


2 Comentarii


  1.  

    Am vazut traileru la cinema, pare ok dar sincer pare ca ar avea cam mult cliseu, mai orientat asa spre adolescenti decat un film serios. But i have been wrong before!
  2.  

    Abia astept sa-l vad….pare foarte fain filmul.

    Răspunde


    (obligatoriu)